Lokalne volitve

Kranj

Slovenija 29.11.2018 14:06

Rakovec in Stevanović na soočenju izpostavila zavezanost ljudem

Kranjska županska kandidata Matjaž Rakovec in Zoran Stevanović sta v današnjem soočenju na Radiu Kranj ponovila ključne poudarke svojih programov. Stevanović je znova izpostavil svojo neodvisnost. Tudi Rakovec pa je poudaril, da se pred drugim krogom ukvarja predvsem s podporo občanov in ne strank.

Slovenija 27.11.2018 12:55

Lokalne volitve v Kranju: Rakovec in Stevanović z različnimi idejami, a podobnimi cilji

Za kranjsko župansko funkcijo se bosta v drugem krogu lokalnih volitev pomerila kandidat SD Matjaž Rakovec in neodvisni kandidat Zoran Stevanović. Kot je razvidno iz njunih odgovorov za STA, oba podpirata ključne družbene projekte, glede katerih pa imata nekoliko drugačne zamisli. Različne poglede imata tudi na problematiko migrantov.

Slovenija 27.11.2018 12:55

Lokalne volitve v Kranju: Oba županska kandidata računata na zmago

Za županski stolček v Kranju se bosta na nedeljskih volitvah pomerila kandidat SD Matjaž Rakovec in neodvisni kandidat Zoran Stevanović. Noben od njiju pred drugim krogom ne išče podpore drugih kandidatov in strank, oba pa verjameta v zmago. Kampanja je bila relativno mirna, še najbolj so jo razburkali očitki o kupovanju glasov za spletno anketo.

Slovenija 25.10.2018 8:00

Lokalne volitve: Županski kandidati v Kranju z različnimi idejami za avtobusni terminal

Kranjski županski kandidati imajo različne ideje o tem, kje in kako urediti avtobusni terminal, ki naj bi bil eden od največjih projektov občine v prihodnjem obdobju. Vsem osmim kandidatom je STA postavila tudi vprašanji o tem, česa bi se po volitvah najprej lotili, ter kaj bi storili za gospodarski razvoj in rast delovnih mest v občini.