Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Svet

svet 11:18

V Izraelu napredek pri oblikovanju nove vlade

V Izraelu pogovori o oblikovanju krizne vlade za spopad z novim koronavirusom napredujejo, sta po nočnem sestanku sporočila voditelja glavnih izraelskih strank Benjamin Netanjahu in Beni Ganc. Danes naj bi se znova sestala in dokončala dogovor.

svet 10:48

V Indiji zaradi karantene številne težave

V Indiji se zaradi karantene, ki so jo uvedli v okviru boja proti novemu koronavirusu, soočajo s številnimi težavami. V hudih težavah so se znašli predvsem revni, ki so ostali brez dela. Indijski premier Narendra Modi se je sodržavljanom opravičil.

svet 10:07

Na Tajskem skoraj 1400 okuženih z novim koronavirusom

Na Tajskem so danes zabeležili 143 novih okužb z novim koronavirusom, kar je drugo najvišje število novih primerov v enem dnevu. Vse skupaj se je doslej tam okužilo 1388 ljudi. Koronavirusna bolezen 19 je v tej državi zahtevala sedem življenj.

svet 9:42

V Južni Koreji 105 novih okužb s koronavirusom

V Južni Koreji je število novih primerov okužbe z novim koronavirusom znova nekoliko upadlo. Po podatkih tamkajšnjega centra za nadzor in preprečevanje bolezni so od sobote potrdili 105 novih primerov. Dan pred tem so našteli 146 novih primerov. V državi je bilo do zdaj na testih pozitivnih 9583 oseb.

svet 9:41

Trudeaujeva soproga prebolela covid-19

Soproga kanadskega premierja Sophie Gregoire Trudeau je prebolela koronavirusno bolezen 19, je zapisala v soboto na Facebooku. Tako s soprogom Justinom Trudeaujem nista več v samoizolaciji.

svet 9:28

Johnson: Razmere glede koronavirusa se bodo še poslabšale

Britanski premier Boris Johnson je v pismu sodržavljanom zapisal, da se bodo razmere glede izbruha novega koronavirusa še poslabšale. Pozval jih je, naj ostanejo doma in upoštevajo tudi druga navodila pristojnih za zajezitev širjenja virusa.