Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zanimivosti

zanimivosti 10:23

Na večerji na vrhu Korej tudi severnokorejske in švicarske jedi

Na večerji na petkovem vrhu voditeljev obeh Korej Kim Jong-una in Moon Jae-ina bodo med drugim stregli severnokorejske jedi ter jedi iz domačega mesta predsednika Južne Koreje, so sporočili iz Seula. Ne jedilniku pa bo tudi značilna švicarska krompirjeva jed rosti.

zanimivosti 9:31

Meghan Markle bo že pred poroko s princem Harryjem dahnila usodni da

Malo manj kot mesec dni pred poroko z britanskim princem Harryjem bo ameriška igralka Meghan Markle dahnila usodni da, a le v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits). V zadnjem delu sedme sezone, ki jo bodo predvajali danes, bodo oboževalci namreč lahko spremljali poroko Meghan v vlogi Rachel Zane z Mikeom Rossom, ki ga igra Patrick J. Adams.

zanimivosti 8:26

Knjiga nekdanjega direktorja FBI Jamesa Comeyja se dobro prodaja

Kljub pomanjkanju gneče v knjigarnah na uvodni dan prodaje knjige nekdanjega direktorja FBI Jamesa Comeyja Višja zvestoba je po tednu dni prodaje našlo kupce že 600.000 izvodov knjige, kar je dvakrat več od zadnje knjige nekdanje demokratske predsedniške kandidatke Hillary Clinton.

zanimivosti 24.4.2018 14:59

Pred britanskim parlamentom odkrili prvi spomenik posvečen ženski

Pred britanskim parlamentom so danes odkrili prvi spomenik posvečen ženski. Poleg nekdanjega premiera Winstona Churchilla, borca za neodvisnost Indija Mahatma Ghandija in devetih drugih spomenikov posvečenih moškim, je trg pred parlamentom odslej bogatejši še za kip borke za pravice žensk in sufražetke Millicent Fawcett.

zanimivosti 24.4.2018 13:37

V Pragi razburja načrtovana prepoved kolesarjev v središču mesta

V češki prestolnici razburja načrtovana prepoved kolesarjev v določenih predelih središča mesta. Ljubitelji okolju prijaznega prevoznega sredstva so se tako združili v civilni iniciativi Auto*Mat in danes sporočili, da nameravajo vložiti tožbo proti prepovedi, saj je mestni svet ignoriral njihove pritožbe.

zanimivosti 24.4.2018 13:22

Avstralski deček s kreditno kartico staršev pobegnil na Bali

V Avstraliji je 12-letni deček pobegnil od doma in se sam z letalom odpravil na indonezijski otok Bali. Tam je štiri dni preživel v hotelu, vse skupaj pa si je plačal s kreditno kartico svojih staršev. Zapravil je 8000 avstralskih dolarjev oziroma 5000 evrov.