Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zanimivosti

zanimivosti 10:42

Bogatašinja z luksuznim terencem v Prepovedano mesto

Kitajci so ogorčeni nad bogatašinjo, ki so ji dovolili, da se je z luksuznim mercedesom vozila po Prepovedanem mestu v Pekingu. Dogodek je na Kitajskem razvnel razpravo o privilegijih in arogantnosti bogatih in vplivnih.

svet 18.1.2020 9:17

Monica Lewinsky šokirana nad Trumpovo izbiro odvetnikov

Monica Lewinsky je bila zelo presenečena nad odločitvijo predsednika Donalda Trumpa, kdo ga bo v njegovi odvetniški ekipi zastopal na sojenju v senatu zaradi ustavne obtožbe. Med njimi bo namreč tudi posebni tožilec, ki je preganjal bivšega predsednika ZDA Billa Clintona, Ken Starr.

zanimivosti 17.1.2020 20:35

Jean-Paul Gaultier napovedal upokojitev kot modni oblikovalec

Ekstravagantni francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier je sporočil, da bo njegova naslednja modna revija visoke mode v Parizu tudi zadnja. Napovedal je, da se bo kot modni oblikovalec še zadnjič priklonil v sredo z veliko zabavo, s katero bo po modni reviji obeležil 50 let dela v modni industriji.

gospodarstvo 17.1.2020 19:40

Majorka in Ibiza z novimi pravili nad razuzdane turiste

Oblasti španskih balearskih otokov so sprejele zakon, s katerim želijo zajeziti neobrzdane zabave in pijančevanje turistov v določenih delih Majorke in Ibize. Začel bo veljati februarja, med drugim pa bo hotelom z all-inclusive paketi prepovedano, da bi gostom v neomejenih količinah točili alkoholne pijače.

zanimivosti 17.1.2020 19:00

Japonski milijarder dobil več kot 27.000 prijav za pot v vesolje

Več kot 27.000 prijav je japonski milijarder Yusaku Maezawa prejel na oglas, v katerem je na spletu objavil, da išče dekle, ki bi odšlo z njim na polet okoli Lune. Na potovanje okoli Lune z raketo SpaceX ameriškega podjetnika Elona Muska naj bi se kot prvi zasebni potnik odpravil leta 2023 ali kasneje.

zanimivosti 17.1.2020 16:53

Pobegli konj se je domov vrnil z avtobusom

Pobegli konj je v četrtek povzročal težave na prometni cesti v valižanski prestolnici Cardiff, nato pa se je z avtobusom mirno vrnil domov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

zanimivosti 17.1.2020 15:51

Izgubljena tretja Michelinova zvezdica razburja Francoze

Skoraj natančno dve leti po smrti uglednega francoskega kuharskega mojstra Paula Bocusa je svetovni kulinarični vodnik Michelin njegovi restavraciji odvzel eno od treh zvezdic. Poteza močno razburja Francoze, saj se je Bocusova restavracija z najvišjim možnim številom zvezdic ponašala zgodovinskih 55 let.