Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zanimivosti

zanimivosti 14.8.2020 18:23

Z novim koronavirusom okužena tudi Severina

Z novim koronavirusom se je okužila tudi znana hrvaška pevka Severina. Kot je objavila na Instragramu, sicer nima simptomov, okužbo pa da ji je prenesla bližnja oseba. Njen sin je bil medtem na testiranju negativen, je dodala.

svet kultura 14.8.2020 11:48

Igralec Jonathan Pryce v seriji Krona v vlogi princa Filipa

Vlogo princa Filipa bo v 5. in 6. sezoni Netflixove serije Krona (The Crown) prevzel britanski igralec Jonathan Pryce. V zadnjih dveh nadaljevanjih serije, za katero je značilno, da se igralska zasedba vsaki dve leti zamenja, bo upodobil princa v obdobju ob prelomu stoletja oz. v času kriz monarhije, med drugim tudi ločitve Diane in Charlesa.

šport 14.8.2020 9:17

Jordanovi košarkarski copati prodani za novo rekordno vsoto

Par košarkarskih čevljev, ki jih je legendarni Michael Jordan nosil na eni od tekem, je bil prodan za 615.000 dolarjev (520.635 evrov), je sporočila organizatorka dražbe, ameriška hiša Christie's. Te superge so tako še presegle rekordno vsoto, za katero so pred nekaj meseci prodali drug par čevljev košarkarske legende.

svet kultura 13.8.2020 11:48

Muzikal o princesi Diani bo namesto na Broadwayju premiero doživel na Netflixu

Muzikal o princesi Diani ne bo čakal na premiero na Broadwayu 25. maja prihodnje leto, ampak ga bodo odigrali in posneli pred praznimi gledališkimi sedeži ter ga nato ponudili na platformi pretočnih vsebin Netflix. Sporočilo sledi zelo uspešni odločitvi Broadwayja, da muzikal Hamilton predstavijo na platformi Disney Plus, pišejo spletni portali.

svet 13.8.2020 9:32

Galicija zaradi koronavirusa prepovedala kajenje

Španska regija Galicija je zaradi širjenja novega koronavirusa prepovedala kajenje na ulicah in javnih mestih, tudi na terasah lokalov. Ukrep začne veljati danes in velja povsod, kjer ni možno držati fizične razdalje dveh metrov, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.