Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zanimivosti

zanimivosti 17:43

Reški policisti poklicali na pomoč gasilce

Gasilci na Reki na Hrvaškem so imeli danes nenavadno posredovanje, potem ko so jih policisti poklicali na policijsko postajo, da bi pomagali pri snemanju lisic z rok vklenjenega domnevnega osumljenca, poročajo reški mediji. Policisti so uspeli odkleniti lisice zgolj z ene roke moškega, za drugo roko pa so potrebovali pomoč gasilcev.

šport zanimivosti 11:11

V Splitu veličasten ognjemet ob obletnici Torcide

Pripadniki ene najstarejših nogometnih navijaških skupin v Evropi, Torcide iz Splita, so s spektakularnim ognjemetom v največjem dalmatinskem mestu obeležili 70. obletnico ustanovitve kluba navijačev Hajduka. Nebo nad Splitom je bilo v minutah po polnoči osvetljeno z na tisoče raketami in baklami. Pridružili so se jim tudi navijači v Kranju.

zanimivosti 23.10.2020 14:51

V Avstriji bodo izdali koronsko znamko iz toaletnega papirja

Toaletni papir je postal simbol koronske krize, ko so ga spomladi ljudje množično kupovali na zalogo. Avstrijska pošta pa bo sedaj izdala posebno tematsko koronavirusno znamko iz trislojnega toaletnega papirja. Del zneska od prodaje znamk, ki bodo na voljo od konca meseca, bo šel v dobrodelne namene.

zanimivosti 23.10.2020 14:34

Tasmanski vrag se je vrnil na avstralsko celino

Tasmanski vrag, ki je do nedavnega živel le še na otoku Tasmanija, se je po 3000 letih vrnil na avstralsko celino. V zadnjih mesecih je več organizacij za zaščito živali in narave v poseben rezervat severno od Sydneyja spustilo 26 teh črnih plenilcev, v prihodnjih dveh letih letih naj bi jih sledilo še 40.

zanimivosti 22.10.2020 8:06

Borat posnel Giulianija pri igranju s spolovilom

Nekdanji newyorški župan Rudy Giuliani, ki se sedaj preživlja kot odvetnik predsednika ZDA Donalda Trumpa, se je znašel v nerodnem položaju, kamor ga je spravil filmski igralec Sacha Baron Cohen v svojem novem filmu o Boratu. Giulianija je dobesedno ujel z odpetimi hlačami in igranju s spolovilom.