Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 18:06

Pri Renčah v reki Vipavi našli moško truplo

Naključni mimoidoči je popoldne v reki Vipavi, približno dva metra od jezu v bližini Renč, opazil negibno osebo. Skušal jo je oživiti, a neuspešno. Policija je ugotovila, da gre za 65-letnika z območja upravne enote Nova Gorica.

Slovenija 16:28

Dodatnih 35 milijonov predvsem za zobozdravstvo, ortopedijo, kardiologijo in okulistiko

Dodatnih 35 milijonov evrov, kolikor jih bo predvidoma ZZZS imel letos dodatno na voljo za skrajševanje čakalnih vrst, se bo razdelilo z novim aneksom k splošnemu dogovoru za letošnje leto. Sredstva bodo šla v programe, kjer so najdaljše čakalne dobe, predvsem za zobozdravstvo, ortopedijo, kardiologijo in angiologijo ter okulistiko.

Slovenija 16:09

Pogajalci bodoče koalicije pripravili predlog razdelitve resorjev, a zakoličen še ni

Generalni sekretarji strank LMŠ, SD, SMC, DeSUS in SAB so na današnjem tretjem srečanju o delitvi vladnih resorjev v bodoči koaliciji pripravili predlog razdelitve, ki pa še ni zakoličen, saj se morajo o tem posvetovati še v svojih strankah. Z usklajevanjem bodo nadaljevali v petek, neuradno pa naj bi zdravstveni resor vendarle pripadel LMŠ.

Slovenija 15:36

V uvodnem poročilu nič o vzroku letalske nesreče na Bovškem

Služba za preiskovanje letalskih, pomorskih in železniških nesreč in incidentov je objavila uvodno poročilo o letalski nesreči, ki se je zgodila 29. julija letos na Bovškem in je v njej umrl pilot. Poročilo, ki ga je podpisal glavni preiskovalec Toni Stojčevski, vsebuje najosnovnejše podatke o nesreči, ne omenja pa njenega vzroka.