Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 5.12.2019 18:29

NSi za nujno sejo odbora za zdravstvo zaradi zemljišč pri URI Soča

V NSi bodo zahtevali sklic nujne seje parlamentarnega odbora za zdravstvo, na kateri bi govorili o dogajanju okoli zemljišč pri Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu RS (URI) Soča. Minister za zdravje Aleš Šabeder je dejal, da z ljubljansko občino ne bodo barantali, da bi na račun stare pediatrične klinike prišli do zemljišča okoli URI Soča.

Slovenija 5.12.2019 16:45

Denarja za dopolnila za boljši položaj družin po navedbah ministrstva v proračunu ni

Na ministrstvu za delo načelno podpirajo dopolnila za boljši položaj družin, ki jih je na predlog opozicije v sredo podprl odbor DZ. A svarijo, da so težka 13,5 milijona evrov, ki jih v proračunu 2020 ni. Opozicija upa, da bodo predlogi obstali, SMC pa za primer, da jih ne bodo mogli financirati, napoveduje dopolnila za vrnitev na predlog vlade.

Slovenija 5.12.2019 16:31

V Britofu še naprej zapora ceste in prepoved uporabe odprtega ognja

Cesta v naselju Britof pri Kranju, kjer je v torek eksplodiral zemeljski plin, še naprej ostaja zaprta. Čeprav naj bi že sanirali mesto na plinovodu, od koder je uhajal plin, pa meritve gasilcev še vedno kažejo na določeno prisotnost sproščanja plina iz zemljine. Zato v veljavi ostaja tudi opozorilo o prepovedi uporabe odprtega ognja.

Slovenija 5.12.2019 16:19

V Portorožu bodo z Božičkovo deželo razveselili več kot 1500 otrok

V decembru na pobudo društva Veliko Srce v Portorož prihaja Božičkova dežela, v kateri bodo med 10. decembrom in 6. januarjem zabavali otroke. Samo iz osnovnih šol in vrtcev v piranski občini jih pričakujejo več kot 1500, na lokaciji za centralno avtobusno postajo pa so dobrodošli tudi vsi ostali obiskovalci.

Slovenija 5.12.2019 16:13

Na škofjeloškem območju več primerov ošpic

Na območju Škofje Loke so zabeležili več primerov ošpic, zato so na vrata tamkajšnjega zdravstvenega doma dali opozorilo, naj osebe z znaki ošpic ne vstopajo v stavbo. V podjetju Knauf Insulation so za STA potrdili, da je v preteklih tednih zbolelo nekaj njihovih zaposlenih, več informacij pa zaradi varovanja osebnih podatkov niso dali.