Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 20:27

Upravna akademija ministrstva za javno upravo obeležila 20 let delovanja

V Ljubljani so danes obeležili 20-letnico delovanja Upravne akademije, ki deluje v okviru direktorata za javni sektor ministrstva za javno upravo. Zbrane je nagovoril tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je izpostavil pomen akademije za razvoj javne uprave, so zapisali na spletni strani ministrstva.

Slovenija 18:28

Erjavec se boji dneva, ko bo koaliciji predstavljena zdravstvena reforma

Predsednik DeSUS Karl Erjavec je po današnji seji sveta stranke dejal, da se kar boji dneva, to je četrtka, ko naj bi ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc koaliciji predstavila konkretne rešitve zdravstvene reforme. "Upam, da bo prinesla konkretne predloge in da bodo ti v funkciji zaščite javnega zdravstva," je dejal.

Slovenija 18:08

Opozorila glede novele zakona o tujcih odmevajo tudi danes

Vsebina novele zakona o tujcih je po pritiskih iz domače in mednarodne javnosti še nejasna. V koaliciji napovedujejo, da bodo naredili vse za to, da bo predlog v skladu z ustavo in mednarodnimi konvencijami. Generalni sekretar Sveta Evrope Thorbjörn Jagland pa je izrazil pripravljenost, da Svet Evrope sodeluje pri razpravi o spremembah predloga.

Slovenija 17:44

Ravnatelj mariborske šole deležen žaljivk in prerezanih gum

Za zdaj neznani storilci so ravnatelju mariborske Osnovne šole Martina Konšaka Damirju Orehovcu te dni prerezali gume na dveh avtomobilih, ob tem pa so se v okolici omenjene šole na več mestih znašli žaljivi plakati na njegov račun. Dogodke je prijavil policiji, domneva pa, da so povezani s tem, da so na šolo sprejeli štiri alžirske begunce.