Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 25.3.2019 20:17

Inšpektorji odkrili številne nepravilnosti v javnih zdravstvenih zavodih

Zdravniki poleg rednega dela opravijo še po več sto ur dežurstev in nadur na mesec. Pri tem pa se, kot razkriva poročilo o delu inšpektorata za javni sektor v letu 2018, objavljeno med vladnimi gradivi, pojavljajo tudi številne nepravilnosti in kršitve predpisov v javnih zdravstvenih zavodih pri evidentiranju in obračunu ur.

Slovenija 25.3.2019 18:48

Cerar sprejel Slovence iz avstrijske Koroške

Minister za zunanje zadeve Miro Cerar je pred petim zasedanjem Skupnega odbora Slovenija - Koroška danes sprejel predstavnike slovenske narodne skupnosti na avstrijskem Koroškem. Zagotovil je, da bo Slovenija še naprej podpirala rešitve, ki bodo odražale legitimna pričakovanja slovenske narodne skupnosti glede uresničevanja njenih pravic.

Slovenija 25.3.2019 18:41

Programski svet RTVS prisluhnil poročilu vodstva zavoda za leto 2018

Programski svet RTVS se je na današnjem nadaljevanju marčevske seje seznanil s poročilom vodstva zavoda za leto 2018. Po besedah generalnega direktorja Igorja Kadunca lani niso bili v vsem uspešni, vendarle pa številke kažejo, da so na dobri poti. Ocenil je, da so dejavnosti, ki so naloga javne radiotelevizije, ohranili na kakovostni ravni.

Slovenija 25.3.2019 17:52

Poklukar glede ilegalnih migracij: Policija obvladuje razmere na meji s Hrvaško

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar zagotavlja, da policija v zvezi z ilegalnimi migracijami obvladuje razmere na meji s Hrvaško in varuje schengensko mejo. Ilegalnih prehodov meje pa je letos več tudi zaradi zelene in bolj tople zime, je dejal na plenarnem zasedanju DZ. Še naprej opažajo zlorabe azilnega sistema.