Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 5.6.2020 21:26

Cesta Kobarid-Tolmin ponovno odprta za promet

Po celodnevni zapori ceste Kobarid-Tolmin, ker se je v bližini križišča za vas Kamno zaradi obilnega dežja sprožil zemeljski plaz, je cesta sedaj ponovno prevozna, je za STA sporočila Alenka Zgaga iz Kolektor CPG.

Slovenija 5.6.2020 21:11

Kljub dežju na ulicah slovenskih mest spet protivladni protesti

Protestniki, ki izražajo nezadovoljstvo z vladnimi ravnanji, so se tudi danes zbrali v več slovenskih mestih. Že popoldne je kak ducat oseb v dežju na Trgu republike pred parlamentom s kredami risalo po tleh. Tako so tudi testirali odzive policistov, ki so minuli petek nekatere protestnike obravnavali zaradi prekrška.

Slovenija 5.6.2020 20:49

Visoke vode na Kobariškem upadle, bojijo se novega obilnega deževja

Ponoči in dopoldan je močno deževje na Kobariškem povzročilo obilo težav. Meteorna voda in podtalnica sta poplavili več objektov, zemeljski plaz je zasul magistralno cesto Kobarid-Tolmin. Popoldan je prostovoljnim gasilcem kobariške občine uspelo izčrpati vodo iz poplavljenih objektov, visoka podtalnica pa se je po koncu padavin hitro znižala.

Slovenija 5.6.2020 20:16

V nesreči na primorski avtocesti pri Lomu osebno vozilo trčilo v tovornjak

Na primorski avtocesti pri Lomu v smeri Kopra se je popoldan, nekaj po 16. uri, zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tovorno vozilo. To pa je nato trčilo v sredinsko kovinsko ograjo in se prevrnilo, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Slovenija 5.6.2020 19:47

Ministrstvo za zdravje zahteva izredni strokovni nadzor v domovih za starejše

Ministrstvo za zdravje je danes Zdravniški zbornici Slovenije in Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije poslalo zahtevo za takojšnjo izvedbo izrednega strokovnega nadzora s svetovanjem v domovih za starejše.