Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 23.6.2018 20:02

Anketa POP TV: SDS prednost pred LMŠ po volitvah povečala

Če bi bile volitve v nedeljo, bi relativna zmagovalka predčasnih volitev SDS prepričala 24,7 odstotka sodelujočih v anketi, ki jo je agencija Mediana opravila za POP TV. Druga z več kot pol nižjo podporo pa je LMŠ, ki jo podpira 10,1 odstotka anketiranih.

Slovenija 23.6.2018 18:14

Policija potrdila, da so našli truplo pogrešanega italijanskega študenta

Policija je danes potrdila, da so našli truplo pogrešanega 26-letnega italijanskega študenta Davida Marana. Truplo pogrešanega so ta teden našli pri pregledu Ljubljanice na območju Vevč. Analiza pa je potrdila, da gre za pogrešanega Marana. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, na truplu ni bilo znakov nasilja.

Slovenija 23.6.2018 16:54

Na cestah popoldne manj gneče in zastojev

Razmere na cestah so se popoldne vendarle nekoliko umirile. Kot poroča prometno-informacijski center, je gost promet z zastoji trenutno le še na cestah Koper-Šmarje-Dragonja ter Portorož-Seča-Sečovlje. Še vedno pa so čakalne dobe na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško.

Slovenija 23.6.2018 14:18

Na cestah še gneča, na primorski avtocesti večkilometrski zastoj

Prva počitniška sobota mineva v znamenju gneče na cestah. Zastoji vztrajajo na ljubljanski obvoznici na razcepu Kozarje iz smeri Brda proti Brezovici ter naprej na primorski avtocesti med Brezovico in cestninsko postajo Log proti Kopru. Na primorski avtocesti je zaradi nesreče pred Uncem v smeri Kopra nastal več kot osemkilometrski zastoj.

Slovenija 23.6.2018 13:28

Kolesarski maraton Okoli Pohorja privabil skoraj 300 kolesarjev

Na 40. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja, ki ga organizira Kolesarsko društvo Branik Maribor, je danes z mariborskega Trga svobode pedala pognalo okoli 290 kolesarjev, ki so se pomerili na štirih različno dolgih progah. Maraton spremlja tudi pester spremljevalni program s športnimi in likovnimi delavnicami ter kulinarično ponudbo.

Slovenija 23.6.2018 12:13

Na avtocestah nastajajo zastoji, na mejnih prehodih čakalne dobe

Prvi počitniški vikend je prinesel povečan promet. Zastoji nastajajo na ljubljanski obvoznici, na primorski avtocesti pred predorom Karavanke in na koncu podravske avtoceste, poroča prometnoinformacijski center. Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas v predoru Trojane proti Mariboru. Na mejnih prehodih je že čakalna doba.

Slovenija 23.6.2018 11:39

Na mednarodnem srečanju o tveganju neionizirnega sevanja za zdravje

V Portorožu se je v petek sklenilo mednarodno srečanje Svetovalnega odbora za neionizirna sevanja. Namen dogodka je bil pregled trenutnega stanja in raziskav ter snovanje prihodnjih politik na področju neionizirnega sevanja, kamor sodi sevanje daljnovodov, mobilnikov in UV-sevanje, je za STA povedal slovenski gostitelj srečanja Peter Gajšek.