Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Slovenija

Slovenija 6:30

Kronika v zadnjih 24 urah

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 63 prometnih nesreč, od tega pet nesreč z lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 56 kršitev javnega reda in miru ter 61 kaznivih dejanj.

Slovenija 21.1.2021 21:14

V domovih cepljenje že z drugim odmerkom, ob šolah in smučiščih se odpirajo tudi muzeji

Poleg odprtja šol, vrtcev in nekaterih drugih dejavnosti se bodo v devetih regijah z ugodnejšo epidemiološko sliko v soboto odprle tudi knjižnice, muzeji in galerije. V domovih za starejše že poteka cepljenje z drugim odmerkom, na nekaterih cepilnih mestih pa je zdravstveni inšpektorat ugotovil neupoštevanje cepljenja po nacionalni strategiji.

Slovenija 21.1.2021 19:32

Tonin: Tudi Zavod Iskreni ima pravico kandidirati na razpisu in biti izbran

"Kdor zagovarja vladavino prava, mora zagovarjati tudi, da ima vsak zavod, tudi Zavod Iskreni, pravico kandidirati na razpisu in biti izbran, če izpolnjuje vse pogoje," je na Twitterju zapisal predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. Ocenil je, da bi mu bilo slednje zato diskriminatorno odrekati in dodal ključnik "vladavina prava".

Slovenija 21.1.2021 19:23

Po izključitvi Rojca iz ilirskobistriškega SD izstopilo vseh sedem občinskih svetnikov

Po izključitvi Emila Rojca iz SD je prišlo do izstopa 16 članov z ilirskobistriškega območja, med njimi celotna svetniška skupina v bistriškem občinskem svetu, so potrdili v stranki. Kot so poudarili v SD, so hkrati prejeli prve pristopne izjave ljudi, ki se jim prej zaradi nestrinjanja z načinom Rojčevega dela niso želeli aktivno priključiti.