Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V živo

20:00 - Odbojkarski spektakel na Ljubljanici

Arhiv dogodkov

Slovenija

Slovenija 19:47

Prometna nesreča zaprla dolenjsko avtocesto pri Ivančni Gorici

Dolenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče pri priključku Ivančna Gorica proti Ljubljani še vedno zaprta. Pred priključkom Ivančna Gorica je nastal zastoj, poroča prometnoinformacijski center. Za osebna vozila je možen obvoz po regionalni cesti Bič-Radohova vas-Ivančna Gorica. Promet je oviran tudi na nekaterih drugih odsekih avtocest.

Slovenija 19:10

Valič Zverova: Za demokracijo si je treba vedno znova prizadevati

Dan pred evropskim dnevom spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov je v ljubljanski stolnici potekala akademija Študijskega centra za narodno spravo. Njegova direktorica Andreja Valič Zver je v nagovoru zbranim pozvala, naj bo dan opomin, da demokracija ni dana enkrat za vselej, pač pa si je treba zanjo vedno znova prizadevati.

Slovenija 18:20

Nova oklepna vozila po navedbah Šarca namenjena tujim delegacijam

Štiri nova oklepna vozila, ki jih je po poročanju Financ lani kupila vlada, med njimi pa izstopata mercedesa za skupaj več kot milijon evrov, so po navedbah premierja Marjana Šarca namenjena tujim delegacijam. Takšni nakupi se po ocenah policije redno izvajajo, je dejal in pojasnil, da imajo vozila najvišjo stopnjo varnosti, zato tudi niso poceni.

Slovenija 17:35

DeSUS za brezplačen javni prevoz upokojencev

Upokojenci bi po prepričanju stranke DeSUS morali imeti brezplačen javni prevoz. Zagotovo to predstavlja rahlo proračunsko obremenitev na odhodkovni strani, vendar je razvojno naravnan proračun tisti, ki je namenjen ljudem, menijo v DeSUS.

Slovenija gospodarstvo 17:06

Prvemu sindikalistu kmetov grožnja s smrtjo in požigom kmetije

Predsednik Sindikata kmetov Slovenije Anton Medved je prejel anonimno grožnjo s smrtjo in požigom kmetije. Kot je pojasnil za STA, je grožnjo prijavil policiji, ki že ukrepa. Medved ne upa ugibati, ali je grožnja povezana z zamrznitvijo protestov, je pa poudaril, da zaradi nje ne namerava prenehati opravljati svojega dela.

Slovenija 15:55

Katičeva in Šabeder o pomanjkanju specializantov klinične psihologije

Ministrica za pravosodje Andreja Katič in minister za zdravje Aleš Šabeder sta se danes sestala na delovnem sestanku. Ministra sta na srečanju največ pozornosti namenila problematiki akutnega pomanjkanja specializantov klinične psihologije, so zapisali na spletnih straneh ministrstva za pravosodje.