Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šport

šport 16:28

Prvi mož ruskega olimpijskega komiteja optimistično razpoložen

Predsednik ruskega olimpijskega komiteja Stanislav Pozdnjakov je prepričan, da bodo ruski športniki in športnice nastopili na naslednjih olimpijskih igrah v Tokiu 2020. Po njegovem mnenju je ruski olimpijski komite naredi velike in pomembne korake v boju zoper doping.

šport 15:57

Ganongu uvodni smukaški trening v Val Gardeni, Kosi 49.

Ameriški alpski smučar Travis Ganong je bil najhitrejši na današnjem prvem smukaškem treningu pred sobotno tekmo za svetovni pokal v italijanski Val Gardeni. Drugouvrščeni Avstrijec Max Franz je zaostal 0,68, tretjeuvrščeni Američan Bryce Bennett pa 0,72 sekunde. Od štirih Slovencev je bil najhitrejši Klemen Kosi na 49. mestu (+3,26).

šport 15:41

Olimpiji 550 evrov kazni

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po zadnjem jesenskem krogu Prve lige Telekom Slovenije ljubljansko Olimpijo kaznoval s plačilom 550 evrov zaradi navijaškega prižiganja bakel na tribuni, zažiganja transparenta in predkaznovanosti.

šport 15:36

Avstrijci v štirih urah prodali kar 15.000 vstopnic za tekmo s Poljaki

Avstrijska nogometna zveza je v prvih štirih urah prodala kar 15.000 vstopnic za kvalifikacijsko tekmo s Poljsko za nastop na evropskem prvenstvu 2020, ki bo 21. marca prihodnje leto na stadionu Ernst Happel na Dunaju. V skupini G nastopa tudi Slovenija, poleg nje pa še Izrael, Makedonija in Latvija.

šport 15:23

Slovenska futsalska vrsta oktobra 2019 v Ukrajino

Na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu so izžrebali skupine predkroga in glavnega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki bo leta 2020 v Litvi. Slovenija bo igrala v glavnem delu kvalifikacij, in sicer oktobra prihodnje leto v Ukrajini.

šport 14:35

Potentni Maribor zasluženo jesenski prvak

Nogometaši v Prvi ligi Telekom Slovenije so v nedeljo končali jesenski del 28. sezone. Po dobri polovici oziroma 19 krogih je povsem zasluženo na vrhu Maribor, ki si je pred večnim tekmecem Olimpijo iz Ljubljane priigral že devet točk prednosti. Tako bo v spomladanski del šel kot praktično edini in glavni favorit za naslov prvaka.

šport 14:16

Hosszujevi drugo zlato, svetovna rekorda ameriških štafet

Drugi dan 14. svetovnega prvenstva plavalcev v 25-metrskih bazenih v Hangzhouju na Kitajskem sta s svetovnima rekordoma zaznamovali ameriški štafeti ter Madžarka Katinka Hosszu, ki je osvojila že drugo zlato, tretje se ji je izmuznilo za sedem stotink sekunde.