Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šport

šport 14:27

Kauzer že našel prave občutke, Savšek še ne povsem

Do izbirnih tekem slovenskih kajakašev in kanuistov na divjih vodah je še dober mesec, tako da je še nekaj časa za kakovosten trening, a glavni pripravljalni del so tekmovalci, ki naj bi sestavljali reprezentanco, že opravili. Od udarnega moškega tria v njem ni imel težav le Luka Božič, Peter Kauzer in Benjamin Savšek pa sta ga začela z zamudo.

šport 13:46

Casillas še noče med upokojence, podaljšal s Portom

Sloviti španski nogometni vratar Iker Casillas je pri svojih 37 letih za neznano časovno obdobje podaljšal pogodbo s portugalskim Portom, so danes potrdili pri klubu iz drugega največjega mesta Portugalske.

šport 12:39

Olimpijska bakla v znamenju češnjevega cveta, japonskega nacionalnega simbola

Organizatorji poletnih olimpijskih iger, ki bodo prihodnje leto na Japonskem, so predstavili olimpijsko baklo z motivom češnjevega cveta iz recikliranega pozlačenega aluminija z rožnatim odsevom. Belo rožnati češnjev cvet, sakura, ima na Japonskem poseben pomen, minljivosti, a tudi upanja in prenove. In v znamenju prenove so tudi igre na Japonskem.

šport 12:34

Rabiot po mnenju mame "talec" PSG

Francoski vezist Adrien Rabiot je po mnenju njegove mame, ki je obenem tudi njegova agentka, talec francoskega nogometnega prvaka Paris Saint-Germaina. Pariški klub je Rabiota pred kratkim suspendiral zaradi ponočevanja po porazu v osmini finala lige prvakov.

šport 12:27

Slovenske rokometašice konec tega tedna v Poreču

Zdesetkana slovenska ženska rokometna reprezentanca bo konec tega tedna nastopila v Poreču na mednarodnem tekmovanju Croatia Cup. Izbranke slovenskega selektorja Uroša Bregarja se bodo od petka do nedelje pomerile z Avstrijkami, Čehinjami in Hrvaticami.

šport 12:15

Andraž Pograjc na preizkusu letalnice do 224 metrov

Preden se v četrtek uradno začne skakalni praznik v Planici, so se danes v sončnem vremenu na preizkusu letalnice bratov Gorišek po zaletišču že spustili prvi skakalci. Čast prvega predskakalca je pripadla članu domačega kluba ND Rateče - Planica Roku Tarmanu, ki je pristal pri 182 metrih.