Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Soška fronta

Šport

šport 6:34

Stephen Curry 202 milijona zapečatil s podpisom

Prvaki severnoameriške košarkarske lige NBA Golden State Warriors so danes tudi uradno zapečatili pogodbe s šestimi igralci. Med njimi tudi z novim rekorderjem lige in prvim zvezdnikom moštva Stephenom Curryjem, ki je podpisal pogodbo za več kot 200 milijonov dolarjev.

šport 0:30

Danes v bazenu le Klinarjeva

V Budimpešti se nadaljuje svetovno prvenstvo v plavanju. Slovenijo bo v novem bazenu Donavska arena v metropoli ob Donavi zastopala le Anja Klinar na 200 m delfin, ki ob dobrem nastopu lahko računa vsaj na popoldanski polfinale.

šport 25.7.2017 22:25

Villarju enoletni suspenz

Špansko ministrstvo za šport je za eno leto suspendiralo predsednika španske nogometne zveze Angela Mario Villarja, ki so ga pred dnevi aretirali na podlagi korupcijskih obtožb.

šport 25.7.2017 21:20

Sara Račnik poskrbela za prvo slovensko odličje v Györu

Slovenska plavalka Sara Račnik je na olimpijskem festivalu evropske mladine v Györu osvojila zlato kolajno v disciplini 800 metrov prosto. Lep slovenski uspeh je s četrtim mestom dopolnila Mojca Hancman.

šport 25.7.2017 21:15

Lille za Maio odštel rekordno odškodnino

Francoski nogometni prvoligaš Lille se je okrepil z brazilskim vezistom Thiagom Maio in zanj odštel rekorden znesek v zgodovini kluba. Brazilskemu Santosu je plačal 14 milijonov evrov odškodnine.

šport 25.7.2017 21:12

Veretout se seli v Firence

Italijanski nogometni prvoligaš Fiorentina se je okrepil s francoskim vezistom Jordanom Veretoutom, poroča spletna stran firenškega kluba. Štiriindvajsetletni Veretout je nazadnje kot posojen nogometaš Aston Ville igral za St. Etienne slovenskega reprezentanta Roberta Berića.

šport 25.7.2017 20:34

Košarkarji v Samsunu ostali brez boja za odličja

Slovenski košarkarji so se na olimpijskih igrah gluhih v Samsunu poslovili od boja za najvišja mesta. Slovenska reprezentanca je izgubila v četrtfinalu, z 80:74 so jih ugnali Litovci, ki se bodo borili za eno od treh kolajn. Sloveniji preostane boj za mesta od 5 do 8.