Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šport

šport 9:57

Odločitev o Touru do 15. maja

Prireditelji največjega kolesarskega spektakla, dirke po Franciji, so sporočili, da bodo končno odločitev o tem, kaj bo z letošnjo izvedbo Toura, sporočili najpozneje do 15. maja. Če se bodo razmere povsem umirile, bo dirka na sporedu po načrtu, obstajajo pa še tri možnosti: prestavitev, odpoved ali dirka brez gledalcev.

šport 9:11

Pogačar: Iz karantene sem prišel v karanteno

Kolesar Tadej Pogačar je bil eden prvih slovenskih športnikov, ki se je srečal s težavami zaradi koronavirusa. Po prekinitvi dirke v Združenih arabskih emiratih je več kot 14 dni preživel v karanteni, po vrnitvi v Monako je lahko nekaj časa normalno treniral, a so se tudi v Franciji razmere hitro zaostrile in je praktično spet v osamitvi.

šport 8:21

Preminil 14-letni član ekipe Jana Oblaka

Španski nogometni klub Atletico Madrid, moštvo slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, je sporočil žalostno novico, da je preminil 14-letni član mladinske ekipe Christian Minchola, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

šport 7:38

Lastnik ekipe NBA New York Knicks pozitiven na koronavirus

Jim Dolan, lastnik ekipe severnoameriške košarkarske lige NBA New York Knicks, je bil pozitiven na novi koronavirus, poroča spletna stran NBA. Dejal je, da je v osamitvi in da skoraj ne kaže znakov simptomov ter bo zato še naprej opravljal delo izvršnega predsednika družbe Madison Square Garden Company.

šport 28.3.2020 20:45

Canal+ noče plačati 110 milijonov evrov za TV pravice

Iz Francije že poročajo o težav, ki bodo v prihodnje verjetno prizadele še marsikatero športno zvezo, klub ali ligo. Televizija Canal+ je napovedala, da ne namerava plačati obroka 110 milijonov evrov do 5. aprila za televizijske pravice prve francoske nogometne lige.