Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šport

šport 13:38

Binder z zmago v Valencii obdržal skupno drugo mesto

Južnoafričan Brad Binder (KTM) je na veliki nagradi Valencie v motociklizmu osvojil prvo mesto v razredu moto2 in obdržal skupno drugo mesto v svetovnem prvenstvu. Na zadnji dirki sezone je bil drugi Švicar Thomas Lüthi (Kalex), ki je bil njegov največji tekmec v boju za drugo zmagovalno stopničko; zaostal je za 0,735 sekunde.

šport 13:14

Šestnajstletni Španec Garcia do prve zmage na SP v motociklizmu

Šestnajstletni Španec Sergio Garcia (Honda) je na zadnji dirki sezone motociklističnega svetovnega prvenstva prišel do zmage. V najšibkejši kategoriji moto3 je na veliki nagradi Valencie za pet tisočink sekunde ugnal Italijana Andreo Migna (KTM), tretji je bil drugi Španec Xavier Artigas (Honda, +0,180).

šport 13:03

Schüttler kapetan nemške teniške ekipe za Fed

Rainer Schüttler, nekdanji trener Angelique Kerber, je bil imenovan za novega kapetana nemške teniške reprezentance za pokal Fed. Triinštiridesetletnik je bil leta 2004 peti igralec med posamezniki na svetovni lestvici ATP in je med pari leta 2004 v Atenah osvojil srebrno olimpijsko medaljo.

šport 12:07

Dirka moto3 prekinjena zaradi nesreče

Prireditelji današnje dirke motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu moto3 so morali tekmo prekiniti zaradi nesreče. Do trčenja je na dirkališču Ricarda Torme v Valencii prišlo že v drugem krogu, v nesrečo pa je bilo vpletenih kar pet dirkačev. Najbolj jo je skupil Italijan Dennis Foggia.