Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Šport

šport 17:56

Hokejisti Olimpije po desetih letih brez lige Ebel

Slovenski hokejski klub HDD Olimpija Ljubljana po desetih sezonah v prihodnji ne bo igral v razširjenem avstrijskem prvenstvu, ligi Ebel. Podprvaki iz leta 2008 so v zadnjih petih sezonah redni del lige zaključevali na zadnjih mestih, precej oddaljeni od končnice, klub pa je danes od vodstva lige Ebel sprejel "mirovalni" status.

šport 17:38

Fellineju uvod v Romandiji, Roglič šesti

Italijan Fabio Felline je zmagovalec prologa na kolesarski dirki po Romandiji. Član Trek-Segafreda je s 4,8-kilometrsko progo v Aiglu opravil v 5:57 minute. Najboljši Slovenec je bil Primož Roglič iz ekipe LottoNl-Jumbo, ki je osvojil šesto mesto, za Fellinejem je zaostal devet sekund.

šport 16:14

Bale zaradi poškodbe mečne mišice na enomesečni premor

Valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale bo zaradi poškodbe mečne mišice izpustil polfinalni tekmi lige prvakov, ko se bo njegov Real Madrid pomeril z Atletico Madridom slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka. Poškodba bo 27-letnika z igrišč oddaljila za en mesec in v tej sezoni najverjetneje ne bo več igral.

šport 15:25

Slovenke v kvalifikacijah v skupini z evropskimi prvakinjami

Današnji žreb evropskih kvalifikacijskih skupin za žensko svetovno nogometno prvenstvo v Nyonu, ki ga bo leta 2019 gostila Francija, je določil, da se bodo Slovenke v skupini 5 merile z evropskimi prvakinjami Nemkami, Islandkami, Čehinjami in predstavnicami Ferskih otokov. Na prvenstvo se neposredno uvrstijo zmagovalke skupin.

šport 14:09

Maribor ob 2350, Gorica ob 300 evrov

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po 30. krogu Prve lige Telekom Slovenije kaznoval dva kluba. Maribor bo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, žaljivega vzklikanja, prižiganja bakel na tribuni in predkaznovanosti ob 2350 evrov, Gorica pa zaradi petih rumenih kartonov ob 300 evrov.

šport 13:32

Mrakova in Macarolova zaradi poškodbe ne bosta nastopili v Hyeresu

V francoskem Hyeresu se je začela regata svetovnega pokala za olimpijske razrede, na kateri pa kljub prvotnim načrtom ne bosta nastopili slovenski jadralki v olimpijskem dvosedu 470 Tina Mrak in Veronika Macarol. Macarolova se je med treningom poškodovala, zato sta se jadralki že vrnili v domovino.

Slovenija šport 13:32

Ljubljana konec prihodnjega tedna v znamenju 61. pohoda po Poti ob žici

Ljubljana bo konec prihodnjega tedna v znamenju najbolj obiskane športno-rekreativne prireditve v Sloveniji: 61. pohoda po Poti ob žici, ki vsako leto privabi več kot 30.000 udeležencev. "Navdušuje dejstvo, da gre za pohod vseh generacij - od vrtcev pa do najstarejših," je dejal predsednik organizacijskega odbora in ljubljanski podžupan Aleš Čerin.