Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Soška fronta

Zadnje novice

šport 0:30

Slovensko atletiko danes čaka težak boj za uvrstitev v prvo ligo

Slovenija je po prvem dnevu ekipnega atletskega evropskega prvenstva, ki se bo danes zvečer končalo v izraelskem Tel Avivu, na četrtem mestu. Zmage za Slovenijo so v soboto dosegli Luka Janežič na 400 m (45,47), Tina Šutej v skoku s palico (4,50 m) in Agata Zupin na 400 m ovire (56,80).

svet 0:30

Nemški socialdemokrati na izrednem kongresu o volilnem programu

Nemški socialdemokrati (SPD) bodo danes na izrednem kongresu v Dortmundu določili smernice za nemške parlamentarne volitve. Na zadnjem kongresu stranke marca v Berlinu je bil Martin Schulz soglasno izvoljen za predsednika stranke in kanclerskega kandidata, zadnjih nekaj tednov pa se resno bori s padanjem podpore, ki mu jo kažejo ankete.

Slovenija 0:30

Slovenija praznuje dan državnosti

Slovenija danes praznuje dan državnosti in 26. obletnico osamosvojitve. Vrhunec prazničnih prireditev je bil že v soboto zvečer. Na Kongresnem trgu v Ljubljani je bila osrednja državna proslava z govorom predsednika republike Boruta Pahorja. Pred tem je bila slavnostna seja državnega zbora. Predsedniška palača bo danes odprta za obiskovalce.

Slovenija 24.6.2017 22:34

Praznovanje dneva državnosti s proslavo na ljubljanskem Kongresnem trgu doseglo vrhunec

Praznovanje dneva državnosti je doseglo vrhunec z nocojšnjo osrednjo proslavo na Kongresnem trgu v Ljubljani. Predsednik republike Borut Pahor je v govoru ocenil, da je Slovenija absolutno sposobna urejati vse izzive v korist njenih nacionalnih interesov. Še pred proslavo je dan državnosti počastil državni zbor s slavnostno sejo.

šport 24.6.2017 22:19

Španske in francoske košarkarice za zlato kolajno

Po španskih košarkaricah, ki so na današnji prvi polfinalni tekmi premagale Belgijke s 68:52 (36:21), so se v nedeljski veliki finale evropskega prvenstva v Pragi prebile še Francozinje, ki so bile na drugem polfinalnem obračunu boljše od Grkinj s 77:55 (35:30).

šport 24.6.2017 22:02

Slovenija četrta po prvem dnevu ekipnega EP, tri slovenske zmage

Slovenija je po prvem dnevu ekipnega atletskega evropskega prvenstva, ki poteka v izraelskem Tel Avivu, na četrtem mestu. Zmage za Slovenijo so dosegli Luka Janežič na 400 m (45,47), Tina Šutej v skoku s palico (4,50 m) in Agata Zupin na 400 m ovire (56,80).