STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 22:00

Vodilni Bayer remiziral z Dortmundom

Derbi 13. kroga nemške nogometne lige je bil v Leverkusnu, kjer je vodilni Bayer gostil Borussio Dortmund. Na žalost polnega stadiona je ni uspel premagati, tekma se je končala z neodločenim izidom 1:1.

šport 21:56

Izidi ženskega rokometnega SP (3)

Izidi današnjih tekem 2. in 3. kroga na ženskem rokometnem svetovnem prvenstvu na Danskem, Norveškem in Švedskem ter lestvice (3).

za uredništva pregled tiska 21:49

Večer o pomenu prostovoljstva (4. 12.)

Petra Lesjak Tušek v komentarju Moč kolektivne akcije pred mednarodnim dnem prostovoljstva piše o pomenu prostovoljstva in letošnjega gesla "Če bi vsi", ki izpostavi moč kolektivne akcije. Kot meni, tudi med popoplavno sanacijo prostovoljna medsosedska pomoč in sodelovanje predstavljata največjo oporo za tiste, ki so bili najbolj prizadeti.

Slovenija 21:44

Smrtna žrtev v nesreči z motornimi sanmi v Hudem Kotu

V naselju Hudi Kot v občini Ribnica na Pohorju se je okoli 17. ure zgodila nesreča z motornimi sanmi, v kateri je ena oseba umrla, druga pa se je težje telesno poškodovala in so jo prepeljali v UKC Maribor, je sporočila uprava za zaščito in reševanje.

za uredništva pregled tiska 21:40

Dnevnik o vojni v Gazi (4. 12.)

Aleš Gaube v komentarju Pekel na zemlji s humanitarnim zemljevidom piše o vojni v Gazi. Palestinci so sedaj le še na polovici ozemlja Gaze soočeni z novim zemljevidom Izraelcev, ki naj bi jim omogočal umik na varno. A kot pravi avtor, jim še naprej grozi, da bodo kot zajci čakali, da bo izraelska vlada odločila, da so njeni cilji v Gazi uresničeni.