Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 0:30

Za pokalno lovoriko danes ACH Volley in Merkur Maribor

V Kamniku bo danes na sporedu finalni obračun moškega slovenskega pokala. Pomerila se bosta branilec naslova ACH Volley in nekoliko presenetljivo Merkur Maribor, ki je v sinočnjem polfinalu po ogorčenem boju premagal gostitelja zaključnega turnirja, favorizirani Calcit Volley.

svet 0:30

V Berlinu danes nov poizkus pomiritve konflikta v Libiji

Berlin bo danes gostil mednarodno konferenco o konfliktu v Libiji, na kateri si želijo skleniti dogovor o premirju med sprtim predsednikom mednarodno priznane vlade Fajezom al Saradžom in odpadniškim generalom Kalifo Haftarjem. Po neuspešnem poizkusu pred dnevi v Moskvi bo danes nova priložnost za vidnejši napredek v končanju konflikta.

Slovenija 0:16

Pivčeva premagala Erjavca in prevzela vodenje DeSUS

Ministrica Aleksandra Pivec je na današnjem kongresu DeSUS v Ljubljani po napetem boju za vodenje stranke premagala dolgoletnega predsednika Karla Erjavca, ki je stranko vodil od leta 2005. Pivčevo je podprlo 143 delegatov, Erjavec je dobil 80 glasov.

šport 18.1.2020 23:50

ACH Volleyju se je pridružil Merkur Maribor

Odbojkarjem ACH Volleyja se je v finalu zaključnega turnirja slovenskega pokala v Kamniku pridružil Merkur Maribor. Štajerci so v polfinalu so v polfinalu s 3:2 (-20, 29, -23, 23, 11) premagali domači Calcit Volley.

šport 18.1.2020 23:30

ACH Volleyju se je pridružil Merkur Maribor

Odbojkarjem ACH Volleyja se je v finalu zaključnega turnirja slovenskega pokala v Kamniku pridružil Merkur Maribor. Štajerci so v polfinalu so v polfinalu s 3:2 (-20, 29, -23, 23, 11) premagali domači Calcit Volley.

Slovenija 18.1.2020 23:07

Za analitike tako prepričljiva zmaga Pivčeve proti Erjavcu presenečenje

Tako prepričljiva zmaga Aleksandre Pivec proti Karlu Erjavcu za vodenje stranke je presenetila tudi analitike. Andraž Zorko meni, da je rezultat prelom, ki ga država nujno potrebuje. Po oceni Aljaža Pengova Bitenca se resnične skrbi za Pivčevo šele začenjajo, med drugim bo morala hitro pokazati, da ni zgolj satelit premierja Marjana Šarca.

Slovenija 18.1.2020 22:16

Karl Erjavec - prekaljeni politični maček izgubil podporo stranke

Prekaljeni politični maček Karl Erjavec je izgubil podporo stranke in po 15 letih zapustil vrh DeSUS. Tokrat mu ni uspelo odbiti napadov in ubraniti slovesa "teflonskega" politika, ki se ga ne prime oziroma mu ne škodi nobena kritika. Po porazu na volilnem kongresu DeSUS je napovedal tudi odstop z mesta obrambnega ministra, ostaja pa član DeSUS.