Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 18:33

Simšič ostaja v Tivoliju

Iz ljubljanske SŽ Olimpije so sporočili, da bodo tudi v prihodnosti računali na napadalca Nika Simšiča. Ta je z ekipo iz Tivolija pogodbo podaljšal še za dve sezoni.

Slovenija gospodarstvo 18:26

Poslanska skupina SDS podpira zaprtje trgovin ob nedeljah

Poslanska skupina SDS podpira zaprtje trgovin ob nedeljah, so za STA pojasnili v poslanski skupini in dodali, da bodo stališče poslanske skupine do predloga Levice za zaprtje trgovin ob nedeljah in dela prostih dneh predstavili v sredo na prvi obravnavi v DZ. Vlada je medtem ocenila, da predlog Levice v trenutnih razmerah ni primeren za obravnavo.

svet 18:20

V Evropi se kot datum odprtja meja vse bolj izrisuje 15. junij

V Evropi se kot datum, ko bi lahko prišlo do obsežnejšega odpiranja meja, izrisuje 15. junij, ki ga Italija označuje kot evropski dan D za turizem. Takrat naj bi tudi Nemčija odpravila svarilo svojim državljanom pred potovanji v tujino za 31 evropskih držav.

šport 18:20

Navijači na tviterju odločajo o pogodbi škotskega vratarja

Škotski nogometni prvoligaš Livingston je poskrbel za novost pri podaljšanju pogodb z nogometaši. Navijači kluba bodo namreč na tviterju odločili o morebitnem podaljšanju pogodbe z vratarjem Garyjem Maleyjem, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

gospodarstvo 18:17

Evropske borze v zelenem, evro dražji, nafta neenotno

Indeksi na evropskih borzah so danes zrasli. Po oceni analitikov je nov val sproščanja omejitvenih ukrepov po Evropi zasenčil zaostrovanje odnosov med ZDA in Kitajsko. Evro se v primerjavi z dolarjem draži, cene nafte pa nimajo enotne smeri.

svet 17:53

V Afganistanu iz zaporov izpustili še 900 talibanov

Afganistanske oblasti so danes iz zapora izpustile okoli 900 talibanskih zapornikov v upanju, da bodo talibani podaljšali tridnevno prekinitev ognja, ki so jo razglasili v soboto ob začetku ramazanskega bajrama. Prekinitev ognja naj bi se iztekla danes.