Na prehodu iz starega v novo leto iz hiše na območju Maribora ukradel zlatnino, gotovino in ure

Maribor, 31. januarja - V dneh na prehodu iz starega v novo leto je neznanec iz stanovanjske hiše na območju Maribora ukradel zlatnino, gotovino ter več ur višjega cenovnega razreda. S tem dejanjem je lastnike oškodoval za približno 120.000 evrov. Policisti vse, ki bi imeli koristne informacije o odtujenih predmetih, prosijo, da o tem obvestijo policijo.

Maribor.
Odtujene ure višjega cenovnega razreda, ki jih je neznanec odtujil med 30. 12. in 2.1.2024 na območju Maribora iz stanovanjske hiše.
Foto: PU Maribor

Maribor.
Odtujena zlatnina, ki jo je neznanec odtujil med 30. 12. in 2.1.2024 na območju Maribora iz stanovanjske hiše.
Foto: PU Maribor

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je bila tatvina izvršena med 30. decembrom in 2. januarjem.

Storilec je odnesel ure Tag Hauer mornarsko modre barve s PVC pasi in mornarsko modro številčnico, Rolex zlate barve s črno številčnico in kovinskim pasom, Ceruti temno modre barve s kovinskim pasom, G-shock bele barve s PVC pasom, Hoblot s črno notranjostjo in črnim PVC pasom, V 6 s črno notranjostjo in črnim PVC pasom, AP s črnim PVC pasom in črno notranjostjo z vzorci rdeče in modre ter Hublot z belo notranjostjo in črnim PVC pasom.

Zmanjkale so tudi ura neznane znamke s črno notranjostjo, obdana z kamenčki in črnim PVC pasom, pozlačena HP s črno notranjostjo in kovinskim pasom ter pozlačena HP z belo notranjostjo in kovinskim pasom.

Policija poziva vse, ki bi imeli koristne informacije o odtujenih predmetih, naj o tem obvestijo policiste na 113 ali anonimni telefon 080 1200.

ase/apo
© STA, 2024