V Novem mestu začetek strokovnega dela 51. Tedna cvička

Novo mesto, 12. aprila - V Kmetijsko gozdarskem zavodu Novo mesto so okviru letošnjega 51. Tedna cvička danes pripravili ocenjevanje lanskega dolenjskega vinskega pridelka. S tem so začeli strokovni del prireditve, ki bo združena z lani obujeno študentsko Cvičkarijo in s Pop Up Wine Festivalom v okviru 2. Festivala cvička 2023 konec maja potekala v Novem mestu.

Novo mesto, Kmetijsko gozdarski zavod.
Začetek ocenjevanja vina 51. Tedna cvička.
Foto: Rasto Božič/STA

Novo mesto, Kmetijsko gozdarski zavod.
Začetek ocenjevanja vina 51. Tedna cvička.
Predsednik Zveze društev vinogradnikov Dolenjske Miran Jurak.
Foto: Rasto Božič/STA

Novo mesto, Kmetijsko gozdarski zavod.
Začetek ocenjevanja vina 51. Tedna cvička.
Foto: Rasto Božič/STA

Novo mesto, Kmetijsko gozdarski zavod.
Začetek ocenjevanja vina 51. Tedna cvička.
Predsednik Zveze društev vinogradnikov Dolenjske Miran Jurak.
Foto: Rasto Božič/STA

Novo mesto, Kmetijsko gozdarski zavod.
Začetek ocenjevanja vina 51. Tedna cvička.
Foto: Rasto Božič/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.388 znakov (brez presledkov) oziroma 260 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

rbo/mrn
© STA, 2023