Začenja se Evropski simpozij hrane

Ljubljana, 16. marca - V Ljubljani se danes začenja Evropski simpozij hrane oz. European Food Summit, v sklopu katerega v Slovenijo prihajajo nekateri največji svetovni kuharski mojstri. Dogodek bo med drugim ponudil kulinarični sprehod po Ljubljani, predpremiero nove sezone Odprte kuhne, s kulinariko popestreno smučanje na Krvavcu in simpozij s številnimi govorci.

Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek, kuharska mojstrica Ana Roš, kurator simpozija Andrea Petrini, direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek in direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.811 znakov (brez presledkov) oziroma 299 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

mlu/bdo
© STA, 2019