V Ljubljano prihaja Evropski simpozij hrane
Ljubljana, 15. marca - Ljubljana bo od sobote do torka gostila Evropski simpozij hrane oz. European Food Summit, v sklopu katerega se bodo predstavili nekateri največji svetovni kuharski mojstri. Slovenija bo s tem po navedbah organizatorjev za štiri dni postala središče gastronomskega sveta, kar še posebej pozdravljajo turistični delavci.
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek, kuharska mojstrica Ana Roš, kurator simpozija Andrea Petrini, direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek in direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktorica STO Maja Pak in direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek in kuharska mojstrica Ana Roš.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kuharska mojstrica Ana Roš.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini, direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek in direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kuharska mojstrica Ana Roš in kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kuharska mojstrica Ana Roš in kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktorica STO Maja Pak in direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek, kuharska mojstrica Ana Roš, kurator simpozija Andrea Petrini, direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek in direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Direktor Jezeršek gostinstva Martin Jezeršek, kuharska mojstrica Ana Roš, kurator simpozija Andrea Petrini, direktorica Turizma Ljubljana Petra Stušek in direktorica STO Maja Pak.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Ljubljana, GH Union.
Novinarska konferenca s predstavitvijo Evropskega simpozija hrane (European Food Summit), ki bo med 16. in 19. marcem.
Kurator simpozija Andrea Petrini.
Foto: Daniel Novakovič/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.339 znakov (brez presledkov) oziroma 382 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov