Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Parlamentarne volitve 2022

Lista Borisa Popoviča - Digitalizirajmo Slovenijo (L'BP)

O STRANKI:

Predsednik: Boris Popovič

Leto ustanovitve: 2022

Aktualno število poslancev: 0

Uspeh na dosedanjih parlamentarnih volitvah: stranka doslej še ni sodelovala na volitvah

Samopredstavitev in ključni programski cilji:

Program Liste Borisa Popoviča - Digitalizirajmo Slovenijo temelji na željah in potrebah mladih, podjetnih, inovativnih ter Slovenk in Slovencev, ki bi radi končno spet postali ponosni na svojo lastno domovino. Odprli smo poglavja, ki se večini zdijo za daljno prihodnost, a so še kako teme sedanjosti. Slovenija bi morala biti med najboljšimi v Evropi. Žal še zdaleč ni, še več, iz leta v leto in iz mandata v mandat le nazaduje.

Lista Borisa Popoviča - Digitalizirajmo Slovenijo je nova sredinska stranka v slovenskem prostoru, ki bo znala in zmogla uresničiti pravi, povezovalni program s ciljem učinkovite pravne in demokratične države, kjer bo vsak posameznik lahko uresničil svoje talente, vizije in sanje o lastni prihodnosti.

Med glavnimi točkami programa bo seveda vrnitev demokracije v našo državo s simboličnim dejanjem, takojšnjo prodajo vodnega topa, ki je bil kupljen s strani leve vlade, nad svojimi državljankami in državljani pa uporabljen s strani desne vlade, ki je med drugim streljala z gumijastimi naboji in uplinjala Slovenke in Slovence na lastni zemlji.

V kolikor v Sloveniji resnično želimo poštene volitve, ki bodo odražale resnično voljo prebivalk in prebivalcev naše države, so e-volitve nujen in tudi edini način, brez katerega se iz primeža 2. svetovne vojne in delitve na leve in desne ne bomo nikoli rešili. Posodobiti je potrebno gospodarstvo in postati vodilna razvojna država in ne več le navadna sledilka razvoja. Naš predsednik L'BP Boris Popovič je kot dolgoletni župan Kopra dokazal, da so spremembe v naši državi nujne in še kako uresničljive.