Kulinarična jesen v Radol'ci ponuja 20 različnih dogodkov in doživetij
Radovljica, 5. oktobra - Javni zavod Turizem in kultura Radovljica že vrsto let prepoznava kulinariko kot magnet za obisk turistične destinacije. Od leta 2013 pomaga gostincem in turističnim delavcem v manj privlačnih jesenskih terminih pritegniti goste z novembrskimi Okusi Radol'ce, sedaj pa jim dodaja še kulinarična doživetja in delavnice v oktobru.
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Podbrezje, Restavracija Tabor.
Predstavitev Kulinarične jeseni v Radol'ci.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Kot je povedala direktorica javnega zavoda Kaja Beton, skupaj z gostinci, kmetijami, prodajalnami in drugimi partnerji v oktobru in novembru pod skupnim imenom Kulinarična jesen v Radol'ci pripravljajo 20 različnih dogodkov.
V Vili Podvin denimo pripravljajo delavnico o kombiniranju vina in hrane, v Baffi House of Pizza delavnico priprave testa za pico z drožmi, v Hiši Linhart kuharske delavnice, v Gostišču Tulipan delavnico priprave kruha, v Restavraciji Tabor pa kulinarične večere Čarobnost štirih okusov.