Slovenija obeležuje 30 let članstva v svetovni sommelierski organizaciji ASI

Vipava, 27. junija - Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije, ki edino zastopa Slovenijo v svetovni sommelierski organizaciji ASI, letos obeležuje 30. obletnico polnopravnega članstva v tem združenju. V okviru jubileja so pripravili poseben dogodek, ki se ga je udeležil tudi aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons.

Vipava, Dvorec Zemono. Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI. Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin. Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono.
Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI.
Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin.
Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono. Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI. Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin. Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono.
Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI.
Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin.
Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono. Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI. Aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons. Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono.
Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI.
Aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons.
Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono. Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI. Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin. Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono.
Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI.
Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin.
Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono. Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI. Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin. Foto: Matej Arh/STA

Vipava, Dvorec Zemono.
Novinarska konferenca ob 30. obletnici vstopa Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije v organizacijo ASI.
Chef Tomaž Kavčič, podpredsednik društva Sommelier Slovenije Ivan Peršolja, aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons, predsednik društva Sommelier Slovenije Valentin Bufolin.
Foto: Matej Arh/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.129 znakov (brez presledkov) oziroma 407 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

mar/bg
© STA, 2024