Policisti iščejo udeležence petkove prometne nesreče v Domžalah

Domžale, 31. marca - Ljubljanski policisti zbirajo informacije o prometni nesreči, ki se je v petek nekaj po 19. uri zgodila v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah. Voznika rdečega vozila naprošajo, da se zglasi na policijo, prav tako prosijo za informacije vse, ki bi kaj vedeli o pobeglem vozniku skuterja, ki je med drugim trčil tudi v vozilo policije.

Kot so okoliščine dogajanja opisali na Policijski upravi (PU) Ljubljana, je voznik belega skuterja pripeljal v križišče, v nasprotni smeri je peljalo službeno vozilo policije, voznik osebnega vozila rdeče barve pa je stal pred semaforjem, na katerem je gorela rdeča luč.

Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje ter zato trčil v voznika rdečega osebnega vozila pred semaforjem. Voznik skuterja je padel, nato pa se takoj pobral in odpeljal s kraja nesreče, medtem pa trčil še v službeno vozilo policije.

Policisti voznika skuterja niso uspeli izslediti, medtem je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila, so zapisali na PU Ljubljana. Voznika rdečega vozila zato naprošajo, da se zglasi na postajo prometne policije Ljubljana (Grič 56) ali pokliče na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113. Prav tako naprošajo za informacije vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja.

vpu/akt
© STA, 2024