Začenja se spomladanski teden restavracij
Ljubljana, 15. marca - Začenja se spomladanski teden restavracij, na katerem bo sodelovalo 111 slovenskih restavracij. S tokratno temo Original, ne kopija! organizatorji izpostavljajo drugačnost, posebnost in izvirnost restavracij. Ponudbo bo mogoče okušati do 24. marca.
Ljubljana.
Teden restavracij.
Foto: Rok Bizjak/STA
Arhiv STA
Sodelujoče restavracije se bodo predstavile s posebnimi meniji po ceni 24 evrov za restavracije z oceno enega srčka. Bolje ocenjene restavracije lahko po pojasnilih organizatorjev poleg navedene cene uveljavljajo tudi doplačilo za kakovost. V primeru, da imajo dva srčka, je doplačilo dva evra, za tri in štiri srčke pa šest evrov.
Med sodelujočimi restavracijami letošnjega spomladanskega tedna restavracij so tudi tri restavracije z Michelinovo zvezdico, in sicer Grič, Strelec in Hiša Linhart.