V hudi prometni nesreči na Hrvaškem umrli trije ljudje

Karlovec, 6. januarja - Na Hrvaškem se je na avtocesti v bližini Karlovca ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, 12 je poškodovanih, med njimi trije otroci.

Italija.
Na severu Italije se je na avtocesti A4 v smeri proti Trstu v petek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih več deset ljudi, od tega trije huje. Med krajema Latisana in San Girogio sta trčila tovornjak in avtobus.
Foto: ANSA/STA
Arhiv ANSA/STA

Madžarska, avtocesta M1.
Na avtocesti v bližini madžarskega kraja Herceghalom zahodno od Budimpešte je prišlo do množičnega verižnega trčenja, v katerem je umrla najmanj ena oseba, več kot 40 pa je poškodovanih, med njimi številni huje.
Foto: Twitter
Arhiv Twitter/STA

Nesreča se je zgodila dvajset minut pred drugo uro zjutraj na avtocesti Karlovac - Reka v bližini predora Sveti Marko. Tamkajšnja policija je sporočila, da je bilo v nesreči udeleženih več vozil.

Zaradi prometne nesreče je na avtocesti A1 oviran promet med priključkoma Karlovec in Novigrad v smeri Dubrovnika, obvozi pa po podatkih hrvaškega avtokluba potekajo po državnih cestah.

sg/vb/sg
© STA, 2024