Priznanje za naj hlev Kmetiji Čretnik s Pernovega pri Žalcu

Šobec, 20. novembra - Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Priznanje za naj hlev je pripadlo Kmetiji Čretnik s Pernovega pri Žalcu. Ljubljanske mlekarne želijo s podelitvijo naslova izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali.

Šobec. Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali. Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec.
Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali.
Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec. Podelitev priznanj Naj hlev. Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec, restavracija Šobec.
Podelitev priznanj Naj hlev.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Šobec. Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali. Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec.
Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali.
Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec, restavracija Šobec. Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali. Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec, restavracija Šobec.
Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali.
Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec. Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali. Foto: Ljubljanske mlekarne

Šobec.
Ljubljanske mlekarne so danes na Šobcu prvič podelile nagrade za hleve, ki imajo vzpostavljene najboljše pogoje za živali. Kot je izpostavil direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič, želijo s podelitvijo naslova Naj hlev izpostaviti najboljše prakse in tako spodbuditi izboljšave na področju dobrobiti živali.
Foto: Ljubljanske mlekarne

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 3.239 znakov (brez presledkov) oziroma 605 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/mrn
© STA, 2023