Policija zbira informacije o trku dveh kolesarjev v Kranju

Kranj, 1. aprila - Danes okoli 17. ure sta v semaforiziranem križišču Ceste Boštjana Hladnika in Ceste Rudija Šeliga v Kranju trčila 26-letni kolesar, ki se je poškodoval, in neznani kolesar, star okoli 50 let. Oba sta se ustavila, a nista izmenjala podatkov, zato policija neznanega kolesarja in morebitne očividce prosi za informacije.

Kranj.
Semaforizirano križišče ceste Boštjana Hladnika in ceste Rudija Šeliga.
Foto: PU Kranj

Kot so sporočili iz Policijske uprave Kranj, je 26-letni kolesar kolesaril iz smeri Delavskega mostu proti Primskovem, neznani kolesar, star okoli 50 let, s sivim treking kolesom pa iz nasprotne smeri. Oba sta se na kraju ustavila, vendar si nista izmenjala podatkov. Ker so bile pri 26-letnem kolesarju kasneje ugotovljene telesne poškodbe, gre za nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Policisti neznanega kolesarja, ki je bil udeležen v prometni nesreči, pozivajo, da se oglasi na Policijski postaji Kranj ali pokliče na interventno številko 113. Prav tako prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, da prav tako pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

jb/vb
© STA, 2023