Vreme: Pretežno jasno

Ljubljana, 31. oktobra - Ponoči bo pretežno jasno. Po nižinah bo znova nastala megla, ki se bo zjutraj v severovzhodni Sloveniji razkrojila. Tam bo že zapihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 4 do 10, ob morju okoli 12 stopinj Celzija je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V torek bo pretežno jasno, megla se bo dopoldne povsod razkrojila. Popoldne se bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 stopinj Celzija.

Obeti: V sredo bo zmerno do pretežno oblačno. Popoldne, zvečer in v noči na četrtek bo ponekod rahlo deževalo. V četrtek bo pretežno oblačno in povečini brez padavin. V petek bo oblačno in deževno. Postopno bo hladneje.

Vremenska slika: Nad južno in srednjo Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. V višinah se nad našimi kraji zadržuje zelo topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: V torek bo pretežno jasno, nekaj megle ali nizke oblačnosti bo zjutraj in dopoldne predvsem na avstrijskem Koroškem.

vv/vv
© STA, 2022