Na vrhu kmetijskih in živilskih podjetij o pomenu trajnosti

Portorož, 8. junija - Osrednja tema letošnjega Vrha kmetijskih in živilskih podjetij, ki danes poteka v Portorožu, je trajnost. Na okrogli mizi so poudarili pomen sprememb v smeri trajnosti, opozorili pa so tudi na tveganja in nevarnosti, ki jih zelena transformacija prinaša.

Portorož, GH Bernardin.
Odprtje Vrha kmetijskih in živilskih podjetij.
Direktor Mlinotesta Danilo Kobal, glavni direktor Pivovarne Laško Union Zooullis Mina, direktorica Medexa Aleša Mižigoj, direktor Kleti Brda Silvan Peršolja, glavna izvršna direktorica SKB banke Anita Stojčevska ter direktor Ljubljanskih mlekarn Tomaž Žnidarič.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.444 znakov (brez presledkov) oziroma 424 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

miv/mg
© STA, 2022