Konec meseca se začne pomladanski Teden restavracij

Ljubljana, 10. marca - Kuharski mojstri in mojstrice med 25. marcem in 3. aprilom že deseto leto vabijo na pomladanski Teden restavracij. Poudarek letošnjega spomladanskega in jesenskega kulinaričnega dogodka bo Moja zgodba, ki je sodelujoče restavracije in gostilne ne bodo pripovedovale z besedami, temveč z jedmi in gostoljubjem, so sporočili iz podjetja Vivi.

Ljubljana. Kosilo, obrok. Foto: Tamino Petelinšek/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Kosilo, obrok.
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1,567 znakov (brez presledkov) oziroma 276 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

mrn/bdo
© STA, 2022

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več