V dobrodelni akciji Radia Capris zbrali 47.783 evrov in 10 ton dobrin za družine v stiski

Ljubljana, 31. decembra - Radio Capris je v letošnji dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca s pomočjo SMS-sporočil ter donacij posameznikov in podjetij uspel za otroke in družine v stiski zbrati 47.783 evrov, ob tem pa še dobrih 10 ton različnih dobrin.

Koper.
Radio Capris je v letošnji dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca s pomočjo SMS-sporočil ter donacij posameznikov in podjetij za otroke in družine v stiski uspel zbrati 47.783 evrov, ob tem pa še dobrih 10 ton različnih dobrin.
Irena Morgan in Ljuba Miljuševič (Društvo prijateljev mladine Koper), Suzana Srdić in Nejc Špeh (Radio Capris) - po razglasitvi količine zbranega v akciji.
Foto: Jaka Ivančič

Kot so sporočili z omenjenega radia, so se v akcijo vključile številne organizacije iz lokalnega okolja, podjetniki in nenazadnje vsi poslušalci, ki so prispevali po najboljših močeh.

Vse darovane dobrine so že prispele do družin, za kar so ves mesec skrbeli pri društvih prijateljev mladine Koper, Izola, Piran, Sežana in Ilirska Bistrica.

Prvi podatki kažejo, da so ta praznični čas z velikimi prazničnimi paketi polepšali 562 otrokom iz Obalno-kraške regije, ki živijo v velikem pomanjkanju.

tz/pse/tz
© STA, 2021