Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 25. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na primorski avtocesti zaprt predor Kastelec proti Kopru. Obvoz za osebna vozila je možen preko priključkov Kozina in Kastelec.

Kilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane in Gruškovje. Na mejnem prehodu Jelšane in Starod čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v državo do pol ure, na mejnem prehodu Gruškovje pa več kot štiri ure. Za izstop iz države pa čakajo vozniki osebnih vozil na mejnih prehodih Gruškovje in Jelšane do pol ure.

Na Dolenjskem bo do 20. ure zaprta cesta Novo mesto-Dolenjske Toplice pri Vavti vasi.

Do ponedeljka, do 5. ure, bo na ljubljanski severni obvoznici proti Kosezam zaprt prehitevalni pas med priključkoma Bežigrad in Celovško cesto ter uvoz Bežigrad.

Na primorski avtocesti:
- Med priključkoma Senožeče in Divača potekajo pripravljalna dela za obnovo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.
- Na priključku Vrhnika je zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.
- Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Na pomurski avtocesti je zaprt priključek Vučja vas iz smeri Maribora proti Lendavi.

V Domžalah bo predvidoma do 29. septembra zaprta cesta Domžale-Kamnik, med Karantansko in Kamniško cesto. Obvoz bo urejen.

Regionalna cesta Breg-Sevnica-Brestanica bo med Dolnjim Brezovim in Blanco zaprta od nedelje, 26. septembra, do četrtka, 30. septembra.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

nns/nns
© STA, 2021