Spletna premiera nove celovečerne predstave EN-KNAP Group COGITO

Ljubljana, 24. februarja - Tudi Zavod EN-KNAP se je odločil, da bo premierne produkcije v času, ko uprizoritvene dvorane ostajajo zaprte, predstavljal preko spleta.

Ljubljana.
Tudi Zavod En-Knap se je odločil, da bo premierne produkcije v času, ko uprizoritvene dvorane ostajajo zaprte, predstavljal preko spleta. Kot prva bo drevi ob 20. uri na vrsti premiera celovečerne predstave COGITO po konceptu in v koreografiji Tamasa Tuze ter v izvedbi En-Knap Group.
Foto: En-Knap

Kot prva bo drevi ob 20. uri na vrsti premiera celovečerne predstave COGITO po konceptu in v koreografiji Tamasa Tuze ter v izvedbi EN-KNAP Group. Napovedana je kot koncert misli, film misli in ples čustev.

Tuza je osrednji član EN-KNAP Group od leta 2010, predstava COGITO pa je nastala v tesnem sodelovanju avtorja in plesne skupine, ki jo sestavljajo Mattia Cason, Luke Thomas Dunne, Katja Kolarič, Rada Kovačević in Carolina Alessandra Valentini.

Delo COGITO želi po zapisu ustvarjalcev prikazati širšo sliko vzponov in padcev življenja. Vsi smo COGITO, oder je naš um, šest življenj v enem in absolutna svoboda, da obstanemo in postanemo naše misli, še piše v najavi.

mce/tv
© STA, 2021