V SDS, LMŠ, SMC in SD ne razkrivajo, kateri kandidati za ustavnega sodnika bi bili zanje sprejemljivi

Ljubljana, 29. septembra - Po prvem dnevu posvetovanj pri predsedniku republike Borutu Pahorju o možnih kandidatih za ustavnega sodnika nihče še ni želel govoriti o imenih. Vodje poslanskih skupin SDS, LMŠ, SMC in SD tako po pogovoru s predsednikom niso želeli razkriti, kateri kandidat oz. kandidati bi bili zanje sprejemljivi.

Ljubljana, predsedniška palača.
Izjava za medije vodje poslanske skupine SD Matjaža Hana po posvetovanju s predsednikom republike Borutom Pahorjem o predlogih kandidatur za mesto viceguvernerja Banke Slovenije in mesto sodnika ustavnega sodišča.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, predsedniška palača.
Izjava za medije vodje poslanske skupine SMC Janje Sluga po posvetovanju s predsednikom republike Borutom Pahorjem o predlogih kandidatur za mesto viceguvernerja Banke Slovenije in mesto sodnika ustavnega sodišča.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, predsedniška palača.
Izjava za medije vodje poslanske skupine LMŠ Braneta Golubovića po posvetovanju s predsednikom republike Borutom Pahorjem o predlogih kandidatur za mesto viceguvernerja Banke Slovenije in mesto sodnika ustavnega sodišča.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Ljubljana, predsedniška palača.
Izjava za medije vodje poslanske skupine SDS Danijela Krivca po posvetovanju s predsednikom republike Borutom Pahorjem o predlogih kandidatur za mesto viceguvernerja Banke Slovenije in mesto sodnika ustavnega sodišča.
Foto: Nebojša Tejić/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.422 znakov (brez presledkov) oziroma 466 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tz/td
© STA, 2020