Zaradi del bo zaprto križišče Zadobrovške ceste v Ljubljani

Ljubljana, 15. septembra - Križišče Zadobrovška cesta-Rjava Cesta-Polje bo zaradi del za ves promet zaprto do predvidoma 11. oktobra, so sporočili iz Mestne občine Ljubljana. Obvoz je urejen po Zaloški cesti in avtocesti preko izvoza Sneberje.

Ljubljana.
Križišče Zadobrovška cesta-Rjava Cesta-Polje bo zaradi del za ves promet zaprto do predvidoma 11. oktobra, so sporočili iz Mestne občine Ljubljana. Obvoz je urejen po Zaloški cesti in avtocesti preko izvoza Sneberje.
Foto: Mestna občina Ljubljana

Ljubljanska občina pri tem vse udeležence v prometu prosi za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. Podrobnejše informacije o mobilnosti in zaporah cest v občini se sicer lahko spremljata preko portala PROMInfo. Svoje poti po mestu pa se lahko načrtuje tudi s pomočjo klepetalnega robota Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger, so še zapisali na občini.

Zadobrovška cesta je na odseku med Zaloško in Rjavo cesto za ves promet sicer zaprta že od 9. julija. Zapora pa naj bi trajal do predvidoma 30. oktobra letos.

rbi/jaz
© STA, 2020