Charles in Camilla obeležila obletnico poroke v pasji družbi na Škotskem

London, 9. aprila - Britanski princ Charles in vojvodinja Camilla sta ob 15. obletnici poroke objavila uradno fotografijo, na kateri sta skupaj s svojima psoma na posesti Birkhall na Škotskem.

Velika Britanija, London.
Britanski princ Charles in vojvodinja Camilla sta ob 15. obletnici poroke objavila uradno fotografijo, na kateri sta skupaj s svojima psoma na posesti Birkhall na Škotskem. Par se je pred dnevi spet združil, potem ko je Charles prebolel okužbo z novim koronavirusom.
Foto: Clarence House/Twitter

Charles in Camilla ob obletnici ne načrtujeta javnih dogodkov, saj na Otoku skušajo omejiti širjenje koronavirusa. Prestolonaslednik se je sicer okužil z virusom in trpel le za blagimi simptomi. Vojvodinja, ki ni zbolela, pa je preventivno dva tedna preživela v samoizolaciji. Ravno v ponedeljek je Camilla končala samoizolacijo in par se je lahko spet videl.

Par se je poročil leta 2005 in Camillo so kljub težkemu začetku sprejeli v družino. Charles in Camilla sta bila namreč par že v mladih letih, nato pa ju je življenje popeljalo po različnih poteh.

set/sk/set
© STA, 2020