Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pekarji podpisali zavezo za zmanjševanje vsebnosti soli v kruhu

Ljubljana, 16. oktobra - Osem podjetij iz sektorja pekarstva je ob današnjem svetovnem dnevu hrane podpisalo zavezo za zmanjševanje vsebnosti soli v kruhu. Gre za tretjo podobno zavezo v živilskopredelovalnem sektorju, po tistih mlekarn in proizvajalcev brezalkoholnih pijač. Na ministrstvu za zdravje so današnji podpis pozdravili.

Ljubljana.
Kruh, pekovski izdelki, pekarna, žitarice, gluten
Foto: Tamino Petelinšek/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.107 znakov (brez presledkov) oziroma 370 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

jes/bdo
© STA, 2019