Krepitev sodelovanja med agroživilsko verigo in turističnim sektorjem
Bled, 5. junija - V okviru 19. Vrha kmetijskih in živilskih podjetij je bil danes na Bledu podpisan memorandum o krepitvi sodelovanja med slovensko agroživilsko verigo in gostinsko-turističnim sektorjem. Gre za pomemben korak k povečevanju obsega slovenskih kmetijskih pridelkov in živilskih izdelkov v turistični in gostinski ponudbi.
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandra Pivec.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Aleksandra Pivec.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Bled, Rikli Balance hotel.
19. Vrh kmetijskih in živilskih podjetij.
Foto: Tinkara Zupan/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.917 znakov (brez presledkov) oziroma 463 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov