V Ljubljano prihajajo izdelki italijanskega mesarskega zvezdnika Cecchinija

Ljubljana, 14. novembra - V Ljubljani se te dni mudi svetovno znani gastronomski zvezdnik Dario Cecchini, ki velja za najboljšega mesarja na svetu. Izdelke Italijana, ki je slavo pridobil tudi zaradi načina priprave mesa, ki temelji na trajnostnem pristopu, bo namreč odslej mogoče okušati tudi v ljubljanski restavraciji Divino.

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Vodja restavracije Divino Julija Krenker
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Glavni enolog Kleti Darinko Ribolica.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Glavni chef Divina Matjaž Cotič.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, restavracija diVino.
Novinarska konferenca ob začetku dvodnevnega obiska svetovnega gastronomskega mojstra Daria Cecchinija v Sloveniji, na kateri bodo predstavili najnovejše trende na področju svetovne gastronomije ter podrobnosti sodelovanja med družbama Antica Macelleria Cecchini in Dulcis Gourmet, katere del je tudi restavracija diVino.
Gastronomski mojster Dario Cecchini.
Foto: Anže Malovrh/STA

Kot je na današnji novinarski konferenci povedala vodja Divina Julija Krenker, si sodelovanje s tako velikim mojstrom svetovnega kova štejejo v veliko čast. Franšiza, ki so jo pridobili kot edini v državi in regiji, jim omogoča pripravo Cecchinijevih izdelkov po metodi, ki jo je razvil sam.

Cecchini je poudaril, da njegove 45-letne izkušnje temeljijo na 200-letni družinski tradiciji mesarstva. Ta je osnovana na spoštovanju živali, zato tem zagotavlja nadstandardno vzrejo z drugačnimi pristopi, kot veljajo za množično proizvodnjo.

mlu/bg/bg
© STA, 2018