Več mrtvih v streljanju v Kaliforniji

Los Angeles, 8. novembra - V baru v mestu Thousand Oaks v Kaliforniji je sinoči prišlo do streljanja. Policija je sporočila, da je bilo ubitih več ljudi, med njimi napadalec. Pred tem so poročali o 11 ranjenih, med katerimi je tudi policist.

ZDA, Thousand Oaks.
Policist na parkirišču cesti pred barom Borderline Bar & Grill, kjer je v sredo zvečer napadalec ubil 12 ljudi, med katerimi je bil tudi policist. Napadalca so policisti našli mrtvega, ko so vstopili v bar. Zaenkrat še ni jasno, ali je storil samomor ali ga je ubil policist.
Foto: dpa/STA

ZDA, Thousand Oaks.
V baru Borderline Bar & Grill v Kaliforniji je v sredo zvečer napadalec ubil 12 ljudi, med katerimi je bil tudi policist. Napadalca so policisti našli mrtvega, ko so vstopili v bar. Zaenkrat še ni jasno, ali je storil samomor ali ga je ubil policist.
Foto: dpa/STA

V baru Borderline Bar and Grill je sinoči potekal študentski večer s coutryjevsko glasbo, v času napada je bilo tam najmanj 200 ljudi, poroča BBC.

Priče, ki so bile v baru, so povedale, da je ob streljanju med obiskovalci izbruhnila panika.

Po poročanju medijev naj bi strelec najprej odvrgel dimne bombe, nato pa začel streljati. Izstrelil naj bi do 30 nabojev.

jk/ms/sk/jk
© STA, 2018