Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Odpoklic kompleta za hitro napeljavo kablov Powerfix

Ljubljana, 19. julija - Podjetje Lidl Slovenija je zaradi skrbi za varnost potrošnikov preventivno odpoklical komplet za hitro napeljavo kablov znamke Powerfix. Omenjeni izdelek odstranjujejo iz prodaje, saj v neugodnih okoliščinah ni mogoče izključiti možnosti vžiga in posledično električnega udara.

Ljubljana.
Podjetje Lidl Slovenija zaradi skrbi za varnost potrošnikov izvaja preventivni odpoklic kompleta za hitro napeljavo kablov znamke Powerfix. Omenjeni izdelek odstranjujejo iz prodaje, saj v neugodnih okoliščinah ni mogoče izključiti možnosti vžiga in posledično električnega udara.
Foto: Lidl Slovenija

Številka modela je HG02035A, verziji izdelka pa sta 01/2017 in 01/2018. Oznaka številke modela in verzije se sicer nahajata na hrbtni strani embalaže. Omenjeni izdelek je Lidl Slovenija imel v prodaji od 1. junija 2017, ostali izdelki znamke Powerfix pa niso zajeti v odpoklic.

Kot so sporočili iz podjetja, so namreč v okviru notranjega nadzora ugotovili, da izdelek ni primeren za nadaljnjo uporabo, saj v neugodnih okoliščinah ni mogoče izključiti možnosti vžiga in posledično električnega udara.

Podjetje kupce prosi, naj nujno upoštevajo odpoklic in omenjenega izdelka ne uporabljajo. Poleg tega lahko izdelek vrnejo v katerokoli izmed Lidlovih trgovin, kjer jim bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa, so še sporočili iz podjetja.

msa/ago
© STA, 2018