Potrošnikom bo izbor zdravih živil kmalu olajšala nova aplikacija

Ljubljana, 6. februarja - Eden izmed razlogov za nezdravo prehranjevanje prebivalcev je, da se ti na tržišču ne znajdejo, informacije pa so pogosto zapletene in zgoščene, opozarjajo v Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS). Potrošnikom si želijo delo olajšati s pomočjo projekta Inovativne rešitve za informirane odločitve, v okviru katerega bodo razvili tudi mobilno aplikacijo.

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Prehranska strokovnjakinja in vodja Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave pri ZPS Nika Kremić, Mojca Triler z ministrstva za zdravje in vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Prehranska strokovnjakinja in vodja Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave pri ZPS Nika Kremić.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Mojca Triler z ministrstva za zdravje.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Prehranska strokovnjakinja in vodja Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave pri ZPS Nika Kremić, Mojca Triler z ministrstva za zdravje in vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Prehranska strokovnjakinja in vodja Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave pri ZPS Nika Kremić, Mojca Triler z ministrstva za zdravje in vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Prehranska strokovnjakinja in vodja Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave pri ZPS Nika Kremić, Mojca Triler z ministrstva za zdravje in vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Ljubljana.
Novinarska konferenca ministrstva za zdravje, Inštituta za nutricionistiko in Zveze potrošnikov Slovenije o izboru zdravju koristnejših prehranskih izdelkov s pomočjo spremljanja hranilnih tabel in seznamov sestavin.
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.080 znakov (brez presledkov) oziroma 360 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

zc/jb
© STA, 2018