Michelinove zvezdice dodana vrednost za celoten kraj

Portorož, 21. novembra - S pridobitvijo Michelinove zvezdice se gostincu odpre nov svet, hkrati pa takšno priznanje pozitivno vpliva na gospodarstvo celotnega okolja, je na strokovnem srečanju gostincev v Portorožu poudaril kuhar Emanuele Scarello iz sosednje Furlanije. Slovenskim gostincem pa je položil na srce, da je treba verjeti v lastno kakovost.

Portorož, GH Bernardin.
Novinarska konferenca z naslovom Skrivnosti Michelinovih kuharjev, ki je potekala v okviru strokovnega srečanja gostincev.
Lastnik Agli Amici Emanuele Scarello, predsednik sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS Mate Matjaž, podpredsednik sekcije za gostinstvo in turizem Drago Delalut in predsednik OZS Branko Meh.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Portorož, GH Bernardin.
Novinarska konferenca z naslovom Skrivnosti Michelinovih kuharjev, ki je potekala v okviru strokovnega srečanja gostincev.
Kuhar in lastnik Agli Amici Emanuele Scarello.
Foto: Mitja Volčanšek/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.539 znakov (brez presledkov) oziroma 453 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

miv/mke
© STA, 2017