Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Napoved - STA-R, 26. 10. (sreda)

Ljubljana, 25. oktobra - V servisu STA-R bodo v sredo, 26. oktobra, na voljo tonski posnetki z naslednjih dogodkov:

PREDVIDOMA TONSKO

9.30 mednarodna konferenca o rezultatih projektov na področju zdravja, ki so bili sofinancirani s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma, zbrane bosta uvodoma nagovorili ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc in ministrica za razvoj, strateške projekte in kohezijo Alenka Smerkolj; ob 9.30 izjava ministric; ob 9.45 bo Nacionalni inštitut za javno zdravje predstavil projekt Skupaj za zdravje; Hotel Slon, kavarna 2, Slovenska cesta 34, LJUBLJANA

DOBERDOB - Predsednika Slovenije in Italije, Borut Pahor in Sergio Mattarella, bosta odkrila spomenik slovenskim vojakom, padlim v bojih na soški fronti med 1. svetovno vojno (ob 12. uri).

IG - Skupna seja predsedstev Skupnosti občin Slovenije, Združenja občin Slovenije, Združenja mestnih občin Slovenije s predstavniki ministrstev za obrambo in za notranje zadeve, namenjena varnostnim razmeram v EU in Sloveniji, novi resoluciji o nacionalnem programu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami v letih 2016-2022 ter vlogi občin in mest. (zaprto za medije; ob 11.15 možnost izjav)

telefon (sprejemanje servisa): 01/24 10 152
telefaks: 01/43 42 970
e-mail: desk@sta.si
STA-R: https://www.sta.si/sta-r

spremljate nas lahko tudi na:
Facebook: https://www.facebook.com/STA.Novice
Twitter: https://twitter.com/STA_novice

ast/bst
© STA, 2016