Koprski kriminalisti iščejo Shiprona Hoxhaja iz Izole

Koper, 4. oktobra - Koprski kriminalisti iščejo 27-letnega Shqiprona Hoxhaja iz Izole, ki je osumljen več uradno pregonljivih kaznivih dejanj. Nazadnje so ga opazili danes okoli poldneva na ulici 15. maja v Kopru, so sporočili s Policijske uprave Koper. Kot so pojasnili za STA, je iskanje moškega povezano z obsežno kriminalistično preiskavo, ki danes poteka na Obali.

Koper.
Kriminalisti Policijske uprave Koper iščejo 27-letnega Shqipron Hoxhaja.
Foto: PU Koper/STA

Vse, ki bi omenjenega moškega opazili, policisti prosijo, naj jih o tem nemudoma obvestijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Preiskava, ki jo danes na obalnem območju izvajajo policisti, je povezana z organiziranim kriminalom. V spletni izdaji Primorski novic je sicer navedeno, je v Izoli že od poldneva mogoče srečati oborožene policiste in kriminaliste, ki izvajajo hišne preiskave, da bi prišli na sled članom kriminalne združbe. Policisti so po poročanju časnika poklicali na pomoč celo potapljače. Na tako imenovani pasji plaži naj bi prijeli enega od iskanih kriminalcev. Tja so prispeli tudi reševalci.

pa/moz
© STA, 2016