Obujamo leto 2015: Na resničnostnih šovih zmagovali moški

Ljubljana, 31. decembra - Na slovenskih televizijskih programih Pop TV, Kanal A in Planet TV so lahko gledalci letos spremljali devet resničnostnih šovov. Kar šestkrat so slavili moški, ženske so zmagale v dveh oddajah, enkrat pa je zmago domov odnesel par.

Ljubljana.
Zmagovalec resničnostnega šova Slovenija ima talent Jernej Kozan.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalec resničnostnega šova Bar na Planet TV Črt Banko.
Foto: Antenna TV SL

Ljubljana.
Zmagovalec oddaje Kmetija: Nov začetek Fahrudin Čaušević.
Foto: Antenna TV SL

Ljubljana.
Zmagovalec oddaje Masterchef Sašo Miljuševič.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas Klemen Bunderla.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalka tekmovanja Top 4 s Tjašo Kokalj Tjaša Deu.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalca resničnostnega šova Popolna poroka Ema Kocet in Dejan Vrečič.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčič.
Foto: Pro Plus

Ljubljana.
Zmagovalec oddaje Gostilna išče šefa Tomaš Javurek.
Foto: Pro Plus

Na največji slovenski komercialni televiziji Pro Plus so letos na svojih programih POP TV in Kanal A predvajali sedem resničnostnih šovov. Večino so jih gledalci lahko spremljali na programu POP TV.

Med njimi je bila že peta sezona oddaje Slovenija ima talent, kjer je kot prvi plesalec zmagal Jernej Kozan. Četrtič so iskali tudi vodjo gostilne v oddaji Gostilna išče šefa, našli pa so ga v gostinskem tehniku iz Škofje Loke Tomašu Javureku.

V drugi izvedbi oddaje Znan obraz ima svoj glas je zmagal radijec Klemen Bunderla. Prvič pa so gledalci lahko spremljali v tujini že poznan kuharski resničnostni šov Masterchef. Prvi se je lahko z nazivom Masterchef okronal Koprčan Sašo Miljuševič. Prav tako se je prvič predvajal izvirni format resničnostnega šova Popolna poroka, v kateri sta bila s sanjsko poroko nagrajena Ema Kocet in Dejan Vrečič.

Na programu Kanal A so lahko gledalci tretjič spremljali tekmovanje Top 4 s Tjašo Kokalj. V resničnostni oddaji, kjer finalna štiri dekleta dobijo priložnost predstavljati podjetje T-2, je zmagala družboslovka Tjaša Deu. V že poznanem formatu resničnostnega šova Big Brother pa je v tretji sezoni na Kanalu A zmagala Pia Filipčič.

Na Planet TV je v prvi sezoni oddaje Bar na Planet TV, ki je gostovala v stavbi ljubljanskega Nebotičnika, zmagal Pirančan Črt Banko. Že drugič pa so gledalci na Planet TV lahko spremljali resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, v kateri je bil za zmagovalca izbran Ljubljančan Fahrudin Čaušević.

set/arh
© STA, 2015