Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Voznik tovornjaka s cisterno tudi uradno pogrešan

Ljubljana, 15. julija - Policija išče 50-letnega Stanka Brajerja iz Trebelnega, ki je bil kot voznik tovornjaka s cisterno vpleten v tragično prometno nesrečo na primorski avtocesti. Pogrešani je visok okoli 180 centimetrov, bolj okroglega obraza, nosi očala in ima krajše temnejše lase, so sporočili s PU Ljubljana.

Ljubljana.
Pogrešan 50-letni Stanko Brajer iz Trebelnega, ki je bil kot voznik tovornjaka s cisterno vpleten v tragično prometno nesrečo na primorski avtocesti.
Foto: PU Ljubljana

Po zadnjih informacijah je bil oblečen v sivo majico in svetlo modre hlače, obute je imel natikače. Nazadnje so ga opazili na kraju prometne nesreče na avtocesti pri Lomu, nato pa je odšel neznano kam.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedel o pogrešanem, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 12 00.

Brajer je bil vpleten v ponedeljkovo prometno nesrečo na primorski avtocesti, v kateri so življenje izgubili štirje romunski državljani. Po podatkih policije je voznik tovornega vozila s cisterno domnevno z neprilagojeno hitrostjo brez zaviranja trčil v osebno vozilo, ki je stalo na počasnem pasu. Po nesreči je voznik tovornega vozila peš zapustil prizorišče nesreče.

mo/mc
© STA, 2015