Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Tusk: Vrh območja evra soglasno dosegel dogovor o Grčiji

Bruselj, 13. julija - Vrh območja evra je soglasno dosegel načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo, je po koncu maratonskega kriznega zasedanja povedal predsednik evrskega vrha Donald Tusk.

Belgija, Bruselj.
Predsednik Evropske komisije Jean Claude-Juncker, predsednik Evropskega sveta Donald Tusk in šef evroskupine Jeroen Dijsselbloem na novinarski konferenci po 17-urnem zasedanju Vrha območja evra, na katerem so dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Foto: Xinhua/STA

Belgija, Bruselj.
Grški predsednik vlade Aleksis Cipras po koncu 17-urnega zasedanja Vrha območja evra, na katerem so dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Foto: Xinhua/STA

Belgija, Bruselj.
Po 17-urnem zasedanju Vrha območja evra, so voditelji le dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Utrujeni novinarji med počitkom.
Foto: Xinhua/STA

Belgija, Bruselj.
Predsednik Evropskega sveta Donald Tusk na novinarski konferenci po 17-urnem zasedanju Vrha območja evra, na katerem so dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Foto: Xinhua/STA

Belgija, Bruselj.
Šef evroskupine Jeroen Dijsselbloem na novinarski konferenci po 17-urnem zasedanju Vrha območja evra, na katerem so dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Foto: Xinhua/STA

Belgija, Bruselj.
Predsednik Evropske komisije Jean Claude-Juncker na novinarski konferenci po 17-urnem zasedanju Vrha območja evra, na katerem so dosegli načelni dogovor o pripravljenosti na začetek pogajanj o novem programu pomoči za Grčijo.
Foto: Xinhua/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 569 znakov (brez presledkov) oziroma 97 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

pm/jes/jb
© STA, 2015