Varna hrana osnova za zdravo prehranjevanje; izbira v rokah posameznika
pripravila Anja Gorenc
Ljubljana, 7. aprila - Svetovna zdravstvena organizacija ob današnjem svetovnem dnevu zdravja izpostavlja pomen varne hrane. Ta je osnova za zdravo prehranjevanje, zato je osveščanje javnosti o varni hrani ključno. Vendar pa so odločitve o zdravih izbirah na koncu v rokah vsakega posameznika.
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Mojca Gabrijelčič Blenkuš z Inštituta za varovanje zdravja in ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Črni kruh.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Zelenjava, narezana paprika, kumare, korenje.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jogurt, malica, zajtrk, napitek.
Foto: Stanko Gruden/STA
Ljubljana, Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Odprtje nacionalnega posveta o varnosti živil.
Jabolka, sadje.
Foto: Stanko Gruden/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 4.117 znakov (brez presledkov) oziroma 721 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov