Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Lokalni ponudniki hrane dobivajo mesto v mariborskih hotelih

Maribor, 5. aprila - Jeseni podpisani memorandum podravskih partnerjev o sodelovanju na področju trajnostne lokalne oskrbe za potrebe turizma in gostinstva ter prodajnih poti na podeželju v okviru projekta Inno Rural že daje prve rezultate. Med prvimi se je projektu postavitve lokalne hrane na jedilnike mariborskih hotelov pridružil hotel Betnava.

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Direktorica Zavoda za turizem Maribor Janja Viher.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.980 znakov (brez presledkov) oziroma 368 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

gm/bdo
© STA, 2015