Lokalni ponudniki hrane dobivajo mesto v mariborskih hotelih

Maribor, 5. aprila - Jeseni podpisani memorandum podravskih partnerjev o sodelovanju na področju trajnostne lokalne oskrbe za potrebe turizma in gostinstva ter prodajnih poti na podeželju v okviru projekta Inno Rural že daje prve rezultate. Med prvimi se je projektu postavitve lokalne hrane na jedilnike mariborskih hotelov pridružil hotel Betnava.

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Direktorica Zavoda za turizem Maribor Janja Viher.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Direktor Inštituta za inovativnost in podjetništvo Mirko Kac.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Direktor hotela Betnava Vasja Ilešič.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Hotel Betnava.
Pridelovalci lokalne hrane se vključujejo v prehransko verigo mariborskih hotelov.
Direktor Zadruge Dobrina Denis Ploj.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.980 znakov (brez presledkov) oziroma 368 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

gm/bdo
© STA, 2015