Poziv očividcem četrtkove nesreče na Kajuhovi ulici v Ljubljani

Ljubljana, 4. februarja - Na Kajuhovi ulici v Ljubljani je v četrtek okoli 14.45 prišlo do prometne nesreče, v kateri je neznani voznik avtomobila svetle barve na prehodu za pešce zbil peško in nadaljeval vožnjo brez ustavljanja. Na Policijski upravi (PU) Ljubljana zato naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da o tem obvestijo policijo na interventno številko 113.

Lukovica.
Prometna nesreča, policija.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Kot so zapisali na PU Ljubljana, je peška prečkala vozišče Kajuhove ulice iz smeri Miklavčeve ulice proti ulici Ob sotočju. V tistem trenutku je pripeljal mimo neznani voznik z osebnim avtomobilom, ki ni omogočil peški, da varno prečka vozišče, ko je ta že bila na prehodu za pešce. Pri tem je s sprednjim levim delom trčil vanjo, slednja pa je nato padla po tleh. Voznik je nadaljeval z vožnjo brez zaviranja in ustavljanja.

Na podlagi vseh do sedaj zbranih obvestil in izvedenih ukrepov, povzročitelja prometne nesreče še niso izsledili, zato naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da o tem obvestijo Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 5838 820 ali pokličejo na interventno številko 113.

lim/mo
© STA, 2015