V katalogu Okusi Gorenjske zbrane značilne gorenjske jedi

Bled, 22. januarja - Regionalna destinacijska organizacije Gorenjska je v okviru projekta Okusi Gorenjske pred kratkim izdala istoimenski katalog, v katerem so z besedilom in fotografijami predstavljene značilne jedi regije. Avtor kataloga Janez Bogataj upa, da bo katalog spodbuda tudi za delovanje na turističnem področju.

Bled, Info center Triglavska roža.
Predstavitev kataloga Okusi Gorenjske.
Direktorica Regionalne destinacijske organizacije Gorenjske Eva Štravs Podlogar in avtor kataloga Okusi Gorenjske Janez Bogataj.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Bled, Info center Triglavska roža.
Predstavitev kataloga Okusi Gorenjske.
Direktorica Regionalne destinacijske organizacije Gorenjske Eva Štravs Podlogar in avtor kataloga Okusi Gorenjske Janez Bogataj.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Bled, Info center Triglavska roža.
Predstavitev kataloga Okusi Gorenjske.
Direktorica Regionalne destinacijske organizacije Gorenjske Eva Štravs Podlogar in avtor kataloga Okusi Gorenjske Janez Bogataj.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Bled, Info center Triglavska roža.
Predstavitev kataloga Okusi Gorenjske.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.206 znakov (brez presledkov) oziroma 381 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/jb
© STA, 2015