Zelenjadarji zaznavajo večji interes za domač pridelek

Maribor, 31. maja - Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave je danes v Mariboru pripravilo Zelenjadarski dan, s katerim želijo še dodatno poskrbeti za promocijo doma pridelane zelenjave, mlade pa seznaniti s tem, da je uživanje zelenjave pomembno za njihovo zdravje. Kot je dejal predsednik združenja Stanko Volk, interes za slovensko zelenjavo raste.

Maribor, Trg Svobode.
Zelenjadarski dan, ki ga je pripravilo Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Novinarska konferenca Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave, ki je pripravilo Zelenjadarski dan.
Svetovalka za zelenjadarstvo na mariborskem zavodu KGZS Miša Pušenjak.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Novinarska konferenca Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave, ki je pripravilo Zelenjadarski dan.
Predsednik Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave Stanko Volk.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Novinarska konferenca Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave, ki je pripravilo Zelenjadarski dan.
Predsednik Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave Stanko Volk.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Novinarska konferenca Slovenskega združenja za integrirano pridelavo zelenjave, ki je pripravilo Zelenjadarski dan.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Zelenjadarski dan, ki ga je pripravilo Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Zelenjadarski dan, ki ga je pripravilo Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Maribor, Trg Svobode.
Zelenjadarski dan, ki ga je pripravilo Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave.
Foto: Gregor Mlakar/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.277 znakov (brez presledkov) oziroma 443 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

gm/arh
© STA, 2013