Bohinj Park Eko hotel z nagrado za inovativni projekt

Bohinjska Bistrica, 26. decembra - Bohinj Park Eko hotel je decembra na 13. Slovenskem turističnem forumu prejel nagrado Slovenske turistične organizacije za inovativni projekt slovenskega turizma. Nagrada zlati sejalec po besedah direktorja hotela Anžeta Čokla potrjuje pravilno usmeritev vodstva, ki želi z novim smučiščem zaokrožiti ponudbo turističnega centra.

"Eko in zeleno sta pojma, ki vse prevečkrat trpita zaradi marketinške zlorabe izrazov, za katerimi ni pravilne vsebine. V primeru Bohinj Park Eko hotela za besedo eko stojijo ne le dobro zastavljena zelena filozofija in tehnična dovršenost, pač pa tudi mlada, predana ekipa, ki je zeleno miselnost ponotranjila in ji sledi na vseh nivojih poslovanja", je zapisano v obrazložitvi nagrade.

Družinski hotel je zgrajen iz naravnih materialov, z energijsko učinkovitim poslovanjem pa v hotelu zmanjšujejo negativne vplive na okolje ter sodelujejo v številnih promocijskih akcijah z zeleno noto. Februarja letos pa so odprli tudi polnilno postajo za električne avtomobile.

spi/pa
© STA, 2010