16. oktober - svetovni dan hrane

Rim/Ljubljana, 16. oktobra - Letošnji svetovni dan hrane, ki ga vsako leto obeležujemo 16. oktobra, je posvečen podnebnim spremembam in bioenergiji. Podnebne spremembe se dogajajo, strategije za prilaganje spremembam pa so nujne, predvsem za večino ranljivih revnih držav, opozarja Organizacija Združenih narodov za hrano in kmetijstvo (FAO).

Ljubljana.
Sadje.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Ljubljana.
Zelenjava.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Ljubljana.
Kruh.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Ljubljana.
Pecivo.
Foto: Domen Grögl/STA

Ljubljana.
Ribe.
Foto: Domen Grögl/STA

Ljubljana.
Nakupovanje, nakupovalci, potrošniki, trgovina, mesnica, meso, mesni izdelki.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Ljubljana.
Mlečni izdelki.
Foto: Domen Grögl/STA

Ljubljana.
Sir, mlečni izdelki.
Foto: Domen Grögl/STA

Ljubljana.
Meso, mesni izdelki.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.836 znakov (brez presledkov) oziroma 506 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

kk/mke
© STA, 2008