1. Konferenca trajnostne transformacije: »RESNICA.POGUM.SPREMEMBA.«

1. Konferenca trajnostne transformacije: »RESNICA.POGUM.SPREMEMBA.«

13. 11. 2019

hotel Mons, Ljubljana

Datum: 13. november 2019, od 15. do predvidoma 18. ure

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi na 1. Konferenco trajnostne transformacije z naslovom: »RESNICA.POGUM.SPREMEMBA.«, ki bo potekala 13. novembra 2019, od 15. do predvidoma 18. ure v hotelu Mons v Ljubljani.

V okviru programa TRAJNOSTNA TRANSFORMACIJA - za pravo vrednost človeka, narave in skupnosti, ki ga izvaja Javna agencija SPIRIT Slovenija, želimo slovenski poslovni in drugi javnosti predstaviti bistvene vrednote, na katerih temelji trajnostna poslovna uspešnost.

Na 1. KONFERENCI TRAJNOSTNE TRANSFORMACIJE bomo na oder povabili vodilne v podjetjih, ki so že stopila na pot trajnostne transformacije poslovanja.

Program konference:

14.30 - 15.00

Prihod in registracija

15.00 - 15.30

Uvodni del: Konferenci na pot: Trajnostna transformacija poslovanja -  izbira ali nuja?

O tem, kaj je trajnostna strateška transformacija poslovanja, kaj je nova prava vrednost posameznega podjetja ter o potrebnih pogumnih odločitvah za spremembe, nam bo v uvodu spregovorila Alenka Hren,  ki pod okriljem SPIRIT Slovenija vodi nacionalni program Trajnostne strateške transformacije podjetij.

15.30 - 16.15

»Towards Smoke free Future«

O temeljni trajnostni transformaciji poslovnega modela  se bomo pogovarjali z mednarodno korporacijo - Philip Moriss International, podjetjem, ki gradi svojo drugačno prihodnost na novi kategoriji izdelkov.

V pogovoru bo sodeloval g. Miguel Coleta, direktor za trajnostni razvoj podjetja Philip Morris international.

Pogovor bo potekal v angleškem jeziku.

16.15 - 16.25

Odmor

16.25 - 17.10

»Jaz in moja resnica«

Vsakdo izmed nas ima lasten pogled na svet, lastne zaključke o sebi in o drugih. Lastno resnico.

Radi se družimo s tistimi ljudmi katerih pogled na svet je podoben našemu. A kaj, ko si v službenem okolju ljudi s katerimi smo v interakcijah ne izbiramo!

Včasih zaradi toksičnih odnosov v službi in nekonstruktivnih poizkusih reševanja teh situacij v službi prav obupujemo, celo zbolevamo.

O resnici posameznika, o poznavanju sebe in o svojih vedenjskih vzorcih v času velikih sprememb nam bo spregovorila  psihoterapevtka Nika Deu.  

17.10 – 17.45

»Trajnostne spremembe - vzvodi poguma in preizkušnje razuma«

Pogovor bo tekel o  zahtevnem a nagrajujočem  procesu transformacije,  ki osvetli pravo resnico, človeku in podjetju da smisel, moč in pogum. Hkrati pa mu na pot postavi veliko preizkušenj.

O tem, kako so se spoprijeli s preizkušnjami resnice, poguma in potrebnih sprememb,  se bomo pogovarjali z direktorico  podjetja Anton Blaj Petro Blaj in direktorjem podjetja M Sora Alešem Dolencem.

18.00 - 19.00

Pogostitev in druženje

Več o programu Trajnostne strateške transformacije podjetij

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko preko spodnje prijavnice najkasneje do ponedeljka, 11. 11. 2019, do 11. ure oz. do zasedbe razpoložljivih mest.

S prijavo na dogodek se prijavitelj strinja, da se navedeni podatki uporabijo za potrebe organizacije dogodka, na katerega se prijavljate ter za namen nadaljnjega elektronskega obveščanja s področja trajnostne transformacije podjetij največ 2-krat mesečno, in potrjujem, da sem seznanjen s politiko zasebnosti SPIRIT Slovenija, javne agencije. Soglasje lahko kadarkoli prekličete s kratkim sporočilo na tst@spiritslovenia.si.

Obvestilo udeležencem:

Cel dogodek se bo snemal in bo predvajan v živo. Z udeležbo se udeleženci strinjajo, da bodo morda vidni na video in avdio gradivu, ki bo namenjeno komuniciranju z javnostmi.

Na dogodku bo poskrbljeno za simultani prevod iz angleškega v slovenski jezik ter iz slovenskega v angleški jezik.

Program sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj