Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč
25 let SlovenijeRio 2016

Zadnje novice

gospodarstvo 14:14

Keltika lahko v enem dnevu napolni vsa v Sloveniji registrirana električna vozila

Na keltiki, regionalni cesti med Bovcem in Idrijo, bo vzpostavljena temeljna infrastrukturna mreža za uporabnike električnih vozil, saj bo na njej kar osem električnih polnilnic, s po dvema priključkoma. "V enem dnevu lahko tu polnimo do 400 vozil, kar trenutno ustreza vsem registriranim vozilom v Sloveniji," je poudaril Iztok Seljak iz Hidrie.

gospodarstvo 14:09

Turkish Airlines odslej v središču Ljubljane

Turkish Airlines, ki praznuje 10-letnico vzpostavitve redne linije iz Ljubljane v Istanbul, je odprl poslovalnico v Ljubljani, potem ko so doslej delovali le na ljubljanskem letališču. Ker število potnikov raste, bodo poleti število letov na omenjeni relaciji povečali na dva dnevno, so pojasnili na današnji novinarski konferenci v Ljubljani.

zanimivosti 14:03

Na dražbi okoli 1500 rekvizitov iz TV serije Oglaševalci

Junija bo na dražbi približno 1500 rekvizitov iz TV serije Oglaševalci, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Serija se je dogajala v 60. letih v oglaševalskem podjetju v New Yorku in je bila znana po izjemnih oblačilih in modnih dodatkih.

gospodarstvo 14:02

Zaživela evropska platforma za preprečevanje dela na črno

V EU je danes začela delovati evropska platforma za izboljšanje sodelovanja pri preprečevanju in odvračanju od dela na črno. Služila bo za prijavo dela na črno s ciljem zagotoviti socialno zaščito milijonom Evropejcev, ki so prikrajšani zaradi različnih tveganih delovnih ureditev, pa tudi boljši izmenjavi informacij in ozaveščavanju o tem problemu.