Pomoč
Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Zadnje novice

svet 7:54

Argentinsko pravosodje zavrnilo tožbo proti predsednici

Argentinsko pravosodje je znova zavrnilo tožbo proti predsednici Christini Fernandez de Kirchner v povezavi s terorističnim napadom leta 1994 na judovski center v Buenos Airesu. Prizivno sodišče je v četrtek razsodilo, da ni razlogov za začetek procesa proti Kirchernerjevi zaradi domnevnega prikrivanja resnice v korist Irana.

svet 7:21

ZDA v Jemnu na strani Savdske Arabije

ZDA so se v državljanski vojni znotraj Jemna postavile na stran Savdske Arabije, ki je s koalicijo zalivskih držav sprožila zračno ofenzivo proti upornim Hutijem. Washington opozarja na prisotnost iranskega orožja v Jemnu, obenem pa zadnji zaplet naj ne bi imel vpliva na iranska jedrska pogajanja.

šport 7:19

Gavrilova presenetila Šarapovo

V drugem krogu teniškega turnirja WTA v Miamiju z nagradim skladom 5,381 milijona ameriških dolarjev je za prvovrstno presenečenje poskrbela Rusinja Darja Gavrilova, ki je presenetila drugo nosilko in rojakinjo Marijo Šarapovo s 7:6 (4) in 6:3.

svet 7:08

V stampedu v Bangladešu več smrtnih žrtev

Na obrobju bangladeške prestolnice Daka je v stampedu umrlo najmanj deset hindujskih romarjev, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila tamkajšnja policija.

šport 6:56

Milwaukee boljši od Indiane

V edinem današnjem srečanju severnoameriške košarkarske lige NBA je Milwaukee Bucks ponoči premagal Indiana Pacers s 111:107.

Slovenija 6:53

Kronika v zadnjih 24 urah

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 86 prometnih nesreč, od tega 11 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami, dve s hudimi ter eno prometno nesrečo, v katerih je ena oseba umrla. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 39 kršitev javnega reda in miru ter 107 kaznivih dejanj.